tolgabes64
Kayıtlı Üye
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
200km yolda full gaz 17.6lt/100km yaktığımda oldu. 80km de 4.1lt/100km'de. Ayağınıza göre değişir bu durum. Ama ortalama 5.5-6.5 arası gezersiniz. 18'lerle 6.5-7.5 arası.
Yakıt konusuna gelince araç 180 190 lara rahat çıkıyor hatta 200 u geçen çok kişi duydum gördüm ama belirli bir hız ve devirden itibaren 1.4 tsi kadar hatta belkı dahada fazla yakıyor.1.2 tsi çok sıkıştırırsanız size isteğinizin karşılığını veriyor ama yakıt tasarrufu ortadan kalkıyor.Şehir dışında 140 - 150 km hız ile gideyim ama 5.5 litre yaksın derseniz yanılırsınız.
kendi izlenimlerime göre şunu söyleyebilirm 1.2 tsi performans olarak rahatlıkla 1.6 benzinli veya 1.6 tdi motorlarla boy ölçüşür hatta çoğunu utandırır.bizzat denediğim için söylüyorum Ancak yakıt konusuna gelince araç 180 190 lara rahat çıkıyor hatta 200 u geçen çok kişi duydum gördüm ama belirli bir hız ve devirden itibaren 1.4 tsi kadar hatta belkı dahada fazla yakıyor.1.2 tsi çok sıkıştırırsanız size isteğinizin karşılığını veriyor ama yakıt tasarrufu ortadan kalkıyor.Şehir dışında 140 - 150 km hız ile gideyim ama 5.5 litre yaksın derseniz yanılırsınız.