Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
1.2 TSI Kullanmadım hiç, ama deneyimlerime dayanarak söylediklerinize şunu ilave edebilirim; Teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin bazı fiziki zorlukların gerçekliği gün gibi ortadayken bence boşuna zahmet edilmesin. Küçük motorlar ani hızlanma ve yüksek hızlarda çok yakar! Bunun sebebi; Küçük hacimle TSI Teknolojisinin Yani Turbonun Geliştirilmişinin yardımıyla maksimum tork ve beygir gücü üretmeye çalışmasıdır, Unutulan Şeyse Şu; Araba Aynı Araba, Şasi Aynı Şasi, Ağırlık üç beş Kg Farkla aynı ağırlık Ama Piston Hacmi Dar ve Lütfen bir kez daha düşünün yüksek hızlarda 1.4 den daha az yakma gibi bir şansı olabilirimi.. Eğer öyle bi iddiası olan varsa ben o arkadaşa şunu sormak isterim neden hala daha aynalarımız sağlı sollu ve arabanın dışında ve neden hala karlı ve buzlu yollarda kalırız.. amacım polemik yaratmak yada bilmişlik taslamaka değil kesinlikle.. Lütfen kimse üzerine alınmasın şimdiden teşekkür ederim saygıyla karşılayacağınız her okuyuşunuza..
doğru söylemişsin Selçuk haklısın ama zaten kimsenin bu araba yüksek hızdada az yakar gibi bir iddiası yokkisadece normal hızlarda performans ve yakıt olarak araç iyi.sonuçta yüksek hızlarda 140 150 km hızların üstünde hiç bir araç az yakmaz ki.ama bu motorun normal atmosferik 1.6 veya 1.4 e göre avantajı performansı o motorlara göre çok daha iyi ama yakıtı o motorlardan daha düşük.yüksek hızda gidipte 5 litre yakan 1.6 var mı?yüksek hızda her arac fazla yakar.ancak normal kullanımda bu arac yakıt olarak cıdden ıyı.istabul içinde yoğun trafıkte bıle en fazla 8 lıtreyle gezıyorum ben ama 1.6 10 lıtre yakıyor aynı trafıkte.üstelık gaza basıncada ben 1.2 yim 140 150 den sonra zor gıderım ,çatlarım demiyor. normal 1.6 neyse aynısını hatta fazlasını verıyor sana.zaten yüksek hızda gidiyorsan ne kadar yaktım diye bakmamak lazım bence.hız istiyorsan depoyu düşünmeyecksin denedın mı bılmıyorum ama 1.2 tsi dışında hiç bir yazı yok bılıyorsun o araca oturan birisi eger daha önce denemedıyse kesınlıke ınanmaz o aracın 1.2 olduguna.herkes 1.6 der.ruhsatı falan göstermen gerekır