YEKTA
Kayıtlı Üye
Neredeyse LPG li 1.6 dan ekonomik Sen satma Abi Bunu..key:
yakıtından değil bagajından ötürü satıyorum station 1.2 varmı station hemen alayım
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Neredeyse LPG li 1.6 dan ekonomik Sen satma Abi Bunu..key:
Sana birtane passat variant gider abi en dizelinden20.000 km kullandın diyelim kaç km.sni 180/190 la yapacaksın yada sende kaç sefer şehir dışına çıkıpta sıkıştırıyorsun kibence mantıklı olan 1.2
taze gelen sonuçları paylaşıyım Araçta tek kişi + bagaj, lastikler 195 55 16 kışlık lastik, hava sıcaklığı ortalama 5 derece, ankara istanbul arası otoban, ilk 60 km si ankara şehir içi. Hız bilgileri ankara bolu arası 110 km cc, bolu gebze arası 120 km cc, gebze bostancı arası 120-140 arası değişken hız. kapının önüne geldiğimde 480 km yol yapmıştım, gidilecek menzil 480 gösteriyordu. km yi benzin aldıktan 10 km sonra sıfırlamıştım.
Berk Değerler Çok iyi walla tebrik ederim umarım bundan yukarı çıkmazsın.. Ama 120 km cc nedir abicim 120 km/h diyecektin sanırımkey:
isatnbuldan ankaraya giderken daha fazla yakıyor araba
walla bende şehir içinde yapıyorum denemelerimi ama çok paylaşmak niyetinde değilim nazar değmesin diye ama şu kadarını söyliyeyim 12.6 larla LPG deki sarfiyatı hatırlayınca şimdiki 7.8 lere inanasım gelmiyor key:
Sırf bu yüzden pederin 2.5 Sorentosunu Satıp bi 1.2 Jetta almak niyetim var bakalım kısmet..