Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Sevgili dostlarım meleklerim...son zamanlarda bakıyorum da herkes aynı dertten muzdarip
şu ayak yorgan işini bir türlü beceremedik...bi de hadi lidyalı parayı buldu da şu içine para gömdükleri ve içindekinin sana ait olmadğı kartları kim icat ettiyse diyor yanına üç nokta koyuyorum siz noktalı yerlere uygun gelecek kelimeler ile doldurursunuz..
demem o ki onu da kullanmayı beceremiyoruz..heleki dolaşırken ynalışlıkla bir tuning dükkanının yanında geçiyor isek..
aha egzoz taksitle aaa hemde ayda 50 lira..şu teyp de benimkinden güzel a taksitle 45 lira lar bir birleşiyor ki anlatamam..
yapıyoruz bu hatayı..
galiba biraz tasarruf zamanı kısabildiğimiz kadar kısmaya çalışmalıyız...
ya da becerebiliyorsan bir ek iş hafta sonları kısa bir süreliğine abartmadan ama yani ek işin esiri de olmamak lazım..yoksa özel'e zaman kalmıyor..
ben kendimce bir çözüm bulmaya çalıştım ek iş burda yapamadığım için..
şimdilik seccadeyi satmaya çalışacağım dün sordum seccade satan bir yere ipekler 50-60 bin liraya gidiyor dedi onlardan yok artık deyince umutlandım..
isterseniz evdeki zandıklarınızı bir açın bakın bakalım neler var içinde kim bilir..
sandık eski devir olduğu için nasıl bir şey olduğunu bilmeyenler için aşağıya bakın..bu arada sandıkların kendisi de 50 senelik olabilir bilginize..
KELİN MERHEMİ OLSA KENDİ BAŞINA SÜRERMİŞ
not foto daki kel benim
Biri kel mi dedi
Kuzin Apla bu kelliğe çözüm varmı bari
Sevgulu Kuzin apLa son zamanlarda kafayı kırdım yeter artık bu kadar başkalarının işinde çalışmak kendine iş yap diye söylendim bir haftadır abidik gubidik araştırmalar içerisindeyim iş ile ilgili bir yandan da stres girio araya çok sermayem olmadan büyük bir işin altına girmeye çalışıyorum sence bu stres ile ne kadar yaşarım
Varol abi dazlak daha iyisin sanki..
Kuzin Apla sana başka bi maruzatla yazıyorum..
bi arkadaşım "hayat nedir" soruma cep telefonuma mesaj atarak.."olabilitesi yüksek çok bilinmeyenli çok sonuçlu bişi hayat dediğin.." yazdı..şimdi ben de bu cevaptan yola çıkarak ve lisede denklem sadeleştirme yöntemiyle harmanlayarak bu mesajı sadeleştirmek istiyorum daha anlaşılır olması için..
lütfen bana yardım et..
Kuzin Apla sana başka bi maruzatla yazıyorum..
bi arkadaşım "hayat nedir" soruma cep telefonuma mesaj atarak.."olabilitesi yüksek çok bilinmeyenli çok sonuçlu bişi hayat dediğin.." yazdı..şimdi ben de bu cevaptan yola çıkarak ve lisede denklem sadeleştirme yöntemiyle harmanlayarak bu mesajı sadeleştirmek istiyorum daha anlaşılır olması için..
lütfen bana yardım et..