Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kuzin Apla

apla neden polıslerın cevırmelerdekı gozbebegı leon???
Kesinlikle katılıyorum polis gördümmü kendim çekiyorum artık sağa yoksa son ana kadar yırttım zannedip her defasında sağda buluyorum kendimi "Evraklarınızı görebilirmiyim beyfendi"
Gör anam babam gör zaten çözebilmiş değilim bu polis tayfasının Leon Ruhsatını Kurcalama Hastalığını :D

Bide bu askerlik Olayı Ne olacak Varol Abi Tamam Vatan borcumuz Millet Borcumuzda Asker Öğretmen Yapma İhtimalimiz nedir Büyüğümüz Olarak Bi aydınlatırmısın hocam Bizi..

Kesinlikle katılıyorum polis gördümmü kendim çekiyorum artık sağa yoksa son ana kadar yırttım zannedip her defasında sağda buluyorum kendimi "Evraklarınızı görebilirmiyim beyfendi"
Gör anam babam gör zaten çözebilmiş değilim bu polis tayfasının Leon Ruhsatını Kurcalama Hastalığını :D

Bide bu askerlik Olayı Ne olacak Varol Abi Tamam Vatan borcumuz Millet Borcumuzda Asker Öğretmen Yapma İhtimalimiz nedir Büyüğümüz Olarak Bi aydınlatırmısın hocam Bizi..

şu an kadrolu olmuş olman gerekiyor çünkü eğer bundan önce sözleşmeli isen hepsi kadrolu yapıldı..
bildiğim kadarı ile %80-90 asker öğretmen olarak yaparsın..
çünkü öğretmen açığı var..ve bu açık bir şekilde kapatılması gerekiyor...
kadrolu olanların çoğu bu şekilde yapıyor

bu arada sevgili selçuk..
ruhsatın klıfını piano black yap.

sevgili yiğit biraz geçde olsa bayağı geçte olsa sana bir cevap verme şansım oluyor..
hani bizde bir laf var deyim var
kör istedi bir göz ALLAH verdi iki göz..
canım kardeşim milletin arayıp da bulamadığı bir nimete sahipsin..
ayrılmak mı..
sakın ha bunu aklından bile geçirme..
sadece dikkat et seni yorabilirler
gece ben bir banyoya gideyim dediğinde geriye diğeri gelirse..
ertesi gün kapalı çarşıda seni PESTİL olarak satışa sunabilirler..
hoş şimdilik yaşın geç sıhhatin gücün yerinde..
amerika öncesinde senin için iyi bir antrenman olur..
enjoy sevgili yiğit enjoy

sevgili yiği diğerine cevap yazmamışsın yukarıya bal kaymağa takılıp gitmişsin

Kuzin aplacım öncelikle cevap atman 4 ay gibi kısa bi zaman aldığı için sana teşekkürü borç bilirim.. :D :D

ben zaten olayın kötü tarafından değil de iyi tarafından bakıp artık sürekli sevgilim ve ikiziyle birlikte zaman geçiriyorum..geçen zaman içinde ben anlamaya çalışmaktan onlar da anlatmaya çalışmaktan yorulduğu için bu şekilde arayı bulmuş olduk naapalım elden ne gelir..2 sarışınla zaman geçirmek ömür törpüsü Kuzin Apla ama artık alışmaya başladım.. :D :D
bu kadar bahsettik herhalde artık sen de merak etmişsindir neye benzediklerini..sana bu akşamdan bi foto gönderiyorum..velakin hangisi sevgilim fotoya 10dk.'dır bakıyo olmama rağmen hala bulamadım..galiba sağdaki.. :D :D

http://www.ressim.net/i/4720675

Kuzin aplacım öncelikle cevap atman 4 ay gibi kısa bi zaman aldığı için sana teşekkürü borç bilirim.. :D :D

ben zaten olayın kötü tarafından değil de iyi tarafından bakıp artık sürekli sevgilim ve ikiziyle birlikte zaman geçiriyorum..geçen zaman içinde ben anlamaya çalışmaktan onlar da anlatmaya çalışmaktan yorulduğu için bu şekilde arayı bulmuş olduk naapalım elden ne gelir..2 sarışınla zaman geçirmek ömür törpüsü Kuzin Apla ama artık alışmaya başladım.. :D :D
bu kadar bahsettik herhalde artık sen de merak etmişsindir neye benzediklerini..sana bu akşamdan bi foto gönderiyorum..velakin hangisi sevgilim fotoya 10dk.'dır bakıyo olmama rağmen hala bulamadım..galiba sağdaki.. :D :D

http://ressim.net/s/upload/63cc5787.jpg
Kuzin apla bizim Yiğit'in durum vahim o yüzden acil yardım bekler.:eek:

xx

http://ressim.net/s/upload/63cc5787.jpg

sevgili yiğit şimdi abd ye gideceksin ikisini birden götürme
biri burda kalsın diğeri de orda...
abd ye gidince biriyle sohbet edersin
buraya gelince biriyle sohbet edersin
ve her seferinde de uçak parası vermekten kurtulursun...

Şimdi Kuzin apla evimde misafirim var,ama İzmit iftar organizasyonuna gitmek istiyorum,napim apla.?

Apla inşallah iftardan sonra cevap vermezsin..

Geri
Üst Alt