Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kuzin Apla

Kuzin Apla sana başka bi maruzatla yazıyorum..

bi arkadaşım "hayat nedir" soruma cep telefonuma mesaj atarak.."olabilitesi yüksek çok bilinmeyenli çok sonuçlu bişi hayat dediğin.." yazdı..şimdi ben de bu cevaptan yola çıkarak ve lisede denklem sadeleştirme yöntemiyle harmanlayarak bu mesajı sadeleştirmek istiyorum daha anlaşılır olması için..
lütfen bana yardım et..

sevgili yiğit hyt lise yıllarımda bizim mahellede oturan çok güzel bir kızdı..şu an hala orada oturuyor ve face'imde arkadaşım..
tabi yıllar güzelliğine bişey kaybettirmemiş diyesim var ama genede değiştirmiş onu ondan genlçliğini almış..
işte hayat bu sevgili yiğit

sevgili yiğit hyt lise yıllarımda bizim mahellede oturan çok güzel bir kızdı..şu an hala orada oturuyor ve face'imde arkadaşım..
tabi yıllar güzelliğine bişey kaybettirmemiş diyesim var ama genede değiştirmiş onu ondan genlçliğini almış..
işte hayat bu sevgili yiğit

ama kuzin apla ben arkadaşın mesajını sadeleştirmeni rica etmiştim yaşlanmış hayat abladan bahsetmişin.. :D :D

hayat = yaşam -- sadeleştirmeye gelince çok uğraşamadım..
A lar A ları götürür
geriye
hyt = yşm kalır..sadeleşmiş hali bu bir kullan derim sevgili yiğit

hayat = yaşam -- sadeleştirmeye gelince çok uğraşamadım..
A lar A ları götürür
geriye
hyt = yşm kalır..sadeleşmiş hali bu bir kullan derim sevgili yiğit

hayta yeşim..
çok teşekkür ederim aplacım.. :D :D

.
.
.
.
.
.

velakin senden yine yardımını istiyorum aplacım..bana ve yoluma ışık tut lütfen..

benim tek yumurta ikizi olan bi sevgilim var..kızın kardeşinden hiç bi farkı yok 3 ay oldu hala hangisi sevgilim giysileri farklı değilse anlayamıyorum..bi de bunun üstüne sevgilime "bi tanem" diyemiyorum çünkü resmen 2 tane..naapıyım ayrılıyım mı ben psikolojim bozuldu aplacım..yardım et.. :D :D

hayta yeşim..

.
.
.
.
.
.

velakin senden yine yardımını istiyorum aplacım..bana ve yoluma ışık tut lütfen..

benim tek yumurta ikizi olan bi sevgilim var..kızın kardeşinden hiç bi farkı yok 3 ay oldu hala hangisi sevgilim giysileri farklı değilse anlayamıyorum..bi de bunun üstüne sevgilime "bi tanem" diyemiyorum çünkü resmen 2 tane..naapıyım ayrılıyım mı ben psikolojim bozuldu aplacım..yardım et.. :D :D

sevgili yiğit biraz geçde olsa bayağı geçte olsa sana bir cevap verme şansım oluyor..
hani bizde bir laf var deyim var
kör istedi bir göz ALLAH verdi iki göz..
canım kardeşim milletin arayıp da bulamadığı bir nimete sahipsin..
ayrılmak mı..
sakın ha bunu aklından bile geçirme..
sadece dikkat et seni yorabilirler
gece ben bir banyoya gideyim dediğinde geriye diğeri gelirse..
ertesi gün kapalı çarşıda seni PESTİL olarak satışa sunabilirler..
hoş şimdilik yaşın geç sıhhatin gücün yerinde..
amerika öncesinde senin için iyi bir antrenman olur..
enjoy sevgili yiğit enjoy

hayta yeşim..

.
.
.
.
.
.

Yiğit doğduğunda bal a mı batırdılar seni??? yoksa kaymakla mı büyüttüler :D

sevgili serhat ikisini de yapmışlar kaymağı sürüp üstüne bal dökmüşler..

abi yıkıldım o dediginiz kaymak ve ball sanayilerde Meşur puhaha

kuzin apla ben bi kızı sevdim annesi filan biliyor beni kızda beni seviyor ama kıza görücü filan geliyor kızda gitmek istemiyor annesi seni verecem filan diyormuş ben onu seviyorum desemde annem hep o seni kandırıyor inanma Filan filan diyormuş
yüzük tak adı konsun diyecen belki ama daha universitem bitmedi askerlık yok
askere gidipte dönmemek var Arkadam gözü yaşlı birilerini bırakmak istemiyorum Ne yapmam Lazım :confused::(:(

abi yıkıldım o dediginiz kaymak ve ball sanayilerde Meşur puhaha

kuzin apla ben bi kızı sevdim annesi filan biliyor beni kızda beni seviyor ama kıza görücü filan geliyor kızda gitmek istemiyor annesi seni verecem filan diyormuş ben onu seviyorum desemde annem hep o seni kandırıyor inanma Filan filan diyormuş
yüzük tak adı konsun diyecen belki ama daha universitem bitmedi askerlık yok
askere gidipte dönmemek var Arkadam gözü yaşlı birilerini bırakmak istemiyorum Ne yapmam Lazım :confused::(:(

sevgili uğur senin bu olay çok ciddi bir olay burda yorum yapıp insanları güldürürken seniz üzmek istemem..

ama sana şunu diyebilirim
sen anneni babanı çikolatayı alıp gittiğinde isteyince kızı sana vercekler mi..??
cevabın evet bu mesajı okuduğun an itabari ile kalk git..
iste..kafan rhat etsin...başkaları geliyor canın sıkılıyor..
böylece bu olayın önünü kesmiş olursun ..
cam'a yazarsın..istenecek kız yoktur başka kapıya..
ah benim iyi kalpli oğlum..bence senin gibiyim yok askere gidecem yok üzülmesin yok şöyle olmasın diye başkalarını düşünmekten..42 ime geldim bekar'ım...
git iste durma oğlum...askere giderken al yanında götür diyeceğim ama..ALMA..
zaten üni okuyorsun askerli kısa sürecek..beklenmiyecek gibi değil..
Rabbim yazmışsa ayrılığı Rabbim yazmışsa..başka şeyler ..

sana tek bişi diyorum git iste bukadar
yok diyorsan daha gençsin unutursun zamanla acı çekersin..sonra yenileri gelir hayatına..

malesef AŞKI peşin yaşayıp acısını taksitle uzun vadelere bölünmüş olarak ödürüyoruz

Geri
Üst Alt