kaanoksuz
Kayıtlı Üye
damat traşımı paşadan başkasına yaptırtmammpuhahapuhaha
bu iyidipuhahapuhaha
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
pasaportu hazırla ozaman gidiyoruzbi tanısalım kaynasalımm da helee
yeni resim neym cekineyim dur heycanlandım şimdii lokummu götürsem ,pastırmamı giderken tanışmaya eli boş gitmek olmazzpuhahapuhahapasaportu hazırla ozaman gidiyoruz
hadi fatih video noldu yatıyom gari bennnn daha rüyalara dalcammm oooooooohallederik abi traşı giderken hemen amma arabaya davık deneke atmak lazım malzemeli çıkmak gerek yold
yeni resim neym cekineyim dur heycanlandım şimdii lokummu götürsem ,pastırmamı giderken tanışmaya eli boş gitmek olmazzpuhahapuhaha
benimde cekti du bi ekmak arası hazırlıyım yatmadan kendimeepastırma götürelim lokumu biliyorlar geneldepuhahapastırma of kayseriye gelsek de yesek canım çekti şimdi akşam akşam bak
Getirtme oraya benibenimde cekti du bi ekmak arası hazırlıyım yatmadan kendimee
gel hadii gelemezkiiiipuhaha yanında kolayla varyaa mükemmel oluyorr şimdi sabah kahvaltıda başka bişey bulcam yiyecekkk offff offffGetirtme oraya beni
hadi fatih video noldu yatıyom gari bennnn daha rüyalara dalcammm oooooooo