kaanoksuz
Kayıtlı Üye
harbi damat kaçtıher şey iyi hoş tamamda damadımız nirde yaw daha gelin almaya gidecik yolumuz uzun
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
harbi damat kaçtıher şey iyi hoş tamamda damadımız nirde yaw daha gelin almaya gidecik yolumuz uzun
harbi damat kaçtı
damat biraz meşgul koli taşıyo adam cagız kas yapıb öyle gitcek smokin tam otursun istiyoher şey iyi hoş tamamda damadımız nirde yaw daha gelin almaya gidecik yolumuz uzun
heyecan basıcak çocuga puhahapuhahadamat biraz meşgul koli taşıyo adam cagız kas yapıb öyle gitcek smokin tam otursun istiyo
harbi damat kaçtı
adam kaçmıştı geri geldi asahneler döndü yani kazımmmheyecan basıcak çocuga puhahapuhaha
paşa ben yeni gördüm bunuuupuhahapuhahapuhaha allah ne diyim sana[video=youtube_share;nx2mlMRMc4E]http://youtu.be/nx2mlMRMc4E[/video]
ev kızı yokmuu paşaa ben begensen annem begenmez bişey degil ben kıza kıyamam senin saçlarını yoldurdurum annemeekazıma bulduk sonun da yuppi begen mezse başka bakarız kazım bi baksın dapuhahapuhahapuhaha
yanıyom himmet abeyyyyyyyyyyyypuhaha hakkaten kaloriferin yanındayım atletle dursam yeri varrpuhahaheyecan basıcak çocuga puhahapuhaha
aynen vitrin yap oraya koştur derken akşamı ettik ekmek parası zor bu devirde hakkatennkey:damat biraz meşgul koli taşıyo adam cagız kas yapıb öyle gitcek smokin tam otursun istiyo
ankaradan alırsam hazır da oraya tasınmam lazım işinden dolayıı oda bana uymuyo off ne karısık iş yhaa keşke hiç büyümeseymişimmkazıma bulduk sonun da yuppi begen mezse başka bakarız kazım bi baksın dapuhahapuhahapuhaha