tugra kazım
Kayıtlı Üye
bırak yarın yaparsınn artıkk bana musade anca kalkıyomkey:abi sen yat dinlen daha damad olacan ben sabahlayacam video için bu yola başkoydummm
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bırak yarın yaparsınn artıkk bana musade anca kalkıyomkey:abi sen yat dinlen daha damad olacan ben sabahlayacam video için bu yola başkoydummm
gel hadii gelemezkiiiipuhaha yanında kolayla varyaa mükemmel oluyorr şimdi sabah kahvaltıda başka bişey bulcam yiyecekkk offff offff
görüşelim nerde ne zaman istersenizz mekanımı biliyorsunuzz yanlızlar rıhtımı no :38puhahaHadi yat sen senle yarın görüşecezpuhaha
gelin arabasıda bana yakışır herhalde dimi kazıımdamat traşımı paşadan başkasına yaptırtmammpuhahapuhaha
kardeş ne altını be sana meşhur kayseri sucugu getirecem sen bilmezsin altıdan degerlipuhahapuhahahele takcanız altınları getirin göreyimde ona göre masrafı kurtarırmıyız bakayımm biipuhahapuhaha
kardeş bizimkiler kayseride biliyon ekibi, toplar yarı çerkez dügünü yaparız onu oynarım bende olmaz mıpuhahamevlütlü yaparız paşa oynamasını bilmiyor muş zatenn kaan da bekarlıga veda partisini düznler garipuhaha koreye yollar beni kargo ucagı ileepuhaha
kazım yani diyon ki bibakalım birbirimize uyuşacaz mı üstümü başımı uyurken yorganı çekecekmi agzı kokuyomu demi bi bakmak lazım sonra karar verecen tabi canımbi tanısalım kaynasalımm da helee
kardeş seni ayna gibi parlatacam sen gelpuhahapuhahadamat traşımı paşadan başkasına yaptırtmammpuhahapuhaha
la evlenince yatarken pastırma felan yeme ürkütme kızı ilk günlerdenpuhahapuhahabenimde cekti du bi ekmak arası hazırlıyım yatmadan kendimee
kardeş bizimkiler kayseride biliyon ekibi, toplar yarı çerkez dügünü yaparız onu oynarım bende olmaz mıpuhaha