arthur
Kayıtlı Üye
tabi abi kırmızı kırmızı offffgelin arabasıda bana yakışır herhalde dimi kazıım
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
tabi abi kırmızı kırmızı offffgelin arabasıda bana yakışır herhalde dimi kazıım
diyomya adam smokin otursun üstüme diye ugraşıyoarkadaş damat düğüne giderken bile kas yapma derdinde kargo uçağıyla gönderin diyo puhahapuhaha
diyomya adam smokin otursun üstüme diye ugraşıyo
başı ben çekersem neden olmasın çok pis oynarım bunu kemerci dayak atmaktan yorulur benim yaptıgımı kolay kolay yapamazlar benim mide biraz geniştirpuhahapuhahapuhaha
abilerim şu oyunuda oynarmıyık izlemenizi tavsiye ederim
off fevkinde fevki olur abiikey:gelin arabasıda bana yakışır herhalde dimi kazıım
başı ben çekersem neden olmasın çok pis oynarım bunu kemerci dayak atmaktan yorulur benim yaptıgımı kolay kolay yapamazlar benim mide biraz geniştirpuhahapuhahapuhaha
o degilde kimse gülmekten oynayamaycak dugundee gülme krizine girerler benim altınlar yalan olurr girişte toplayım ben en iyisiiipuhahapuhahadiyomya adam smokin otursun üstüme diye ugraşıyo
kardeş post makineside getir istersen kimse kaçamasın puhahapuhahapuhahao degilde kimse gülmekten oynayamaycak dugundee gülme krizine girerler benim altınlar yalan olurr girişte toplayım ben en iyisiiipuhahapuhaha