Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

JosepH KSA 13 ibiza.. Zaman TüneLii..

hayırlı olsun yusuf barboros abi çok çok iyi bir tercih olmuş keyifle kullan

Tesekkur ederım furkan gercekten suan cok memnunum :)

Yusuf kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan , gerçekten cok iyi bir değer yakalamışsınız.Umarım cok fazla kasmamıştır bu değer için.

Teskkrler mustafa abi. yok abı hıc kasmadan aldık bu degerlerın normal degerler oldugnu soyledı barbaros.

Yusuf geç bile kalmıştın :)Hayırlı olsun güle güle kullan hafif jantla fark dahada güzel anlaşılır :eek:key:Soğuk havalarda kuru zeminde turbo sesini bol bol dinlersin artık:D

xx

Evt gec kaldıgımı bugun gerckten anladım :) hafıf jantları cıkarıcam normallerıyle daha ıyı yurucegını soledı barbaros.

şimdı bıtek kutu ıcı fıltre kaldı onuda aldımmı tamam olucak :)

1.2 inline-3 DOHC BZG motor ıcın yazılım varmıdır acaba kımle ırtıbata gecebılırız :)

Tabıkı vardır ama cok bısey beklememek lazım atmosferık arabada dun ben ordayken 1.6 atmosferık golften 14 bg aldılar fıltreyle bırlkte fıltresı 10 bg aldılar dynoda sahıbının yuzu guluyodu :)

masallah yusuf egrısı orjınalı kadar guzel olmus valla sadece yazılımlı halınde dusus daha keskın olmus,vıtes degısımıne cok dıkkat etmen lazım 3800 dedın mı dırek at orjınal halınde guc braz daha duzenlı ınmıs yenı halınde dusus cok keskın.

masallah yusuf egrısı orjınalı kadar guzel olmus valla sadece yazılımlı halınde dusus daha keskın olmus,vıtes degısımıne cok dıkkat etmen lazım 3800 dedın mı dırek at orjınal halınde guc braz daha duzenlı ınmıs yenı halınde dusus cok keskın.

Tesekkur ederim can arac 3800 e kadar harika yuruyor tam guc tablodakini bizzat gosterio.arabami cok daha sevmeye basldim bu kadr iyi sonuc acikcasi beklemiyordum cok memnun kaldim keske daha once yayrsaydm demeden edemicem:)

atmosferık,turbo hıc farketmez her turlu yazılımlı olucak arabam derım her zaman :) gule gule kullan,su rıza ıle b deneyın de sonucları gorelım revo ıle barbaros abı arasındakı :)

Geri
Üst Alt