Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

JosepH KSA 13 ibiza.. Zaman TüneLii..

vay vay vayy :) hadi hayirli olsun yusuf.. :D

guzel deger elde etmissiniz; masallah.

vay vay vayy :) hadi hayirli olsun yusuf.. :D

guzel deger elde etmissiniz; masallah.

Teskkur ederim riza :) Valla ıstedgımden fazla degerler elde ettık. stok halde 78 bg cıktı arac 27 bg alıncada 105 oldu cok guzel yuruyor keyıf verıyor gercekten keske daha once yaptırsaymısım dıorum :)

bosuna demedik sana yaptir yaptir diyee :) dilimizde tuy bitti..
gule gule kullan kardesim. 3 silindirden bu kadar oluyor :)

hayırlı olsun yusuf barboros abi çok çok iyi bir tercih olmuş keyifle kullan

1.2 inline-3 DOHC BZG motor ıcın yazılım varmıdır acaba kımle ırtıbata gecebılırız :)

1.2 inline-3 DOHC BZG motor ıcın yazılım varmıdır acaba kımle ırtıbata gecebılırız :)

:D:D bende de aynı araçtan vardı yaptırmıştım ben alt devirleri rahatlatıyo ben gayet memnun kalmıştım fakat atmosferik arabada beklentiyide yüksek tutmamak lazım

Yusuf kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan , gerçekten cok iyi bir değer yakalamışsınız.Umarım cok fazla kasmamıştır bu değer için.

Yusuf geç bile kalmıştın :)Hayırlı olsun güle güle kullan hafif jantla fark dahada güzel anlaşılır :eek:key:Soğuk havalarda kuru zeminde turbo sesini bol bol dinlersin artık:D

xx

Geri
Üst Alt