Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

JosepH KSA 13 ibiza.. Zaman TüneLii..

hayırlı olsun cok guzel degerler cıkmıs ortaya senın arabanı zaten cok beyenıyodum cazıbesı gozumde daha da buyudu gule gule kazasız belasız kullanman dılegımle :)

benimde yazılım yaptırasım geldi yarın arıyımda barboros abiyi bayramdan sonra bende yaptırıyım artık :D fazla stok gezdik 7 ay olcak yakında

benimde yazılım yaptırasım geldi yarın arıyımda barboros abiyi bayramdan sonra bende yaptırıyım artık :D fazla stok gezdik 7 ay olcak yakında

Stock halinde eğer koltuğa yapıstırıyosa insanı( ki yapıştırıyo ) yazılımlı halinde düşünemiyorum artık neler olur :)

atmosferık,turbo hıc farketmez her turlu yazılımlı olucak arabam derım her zaman :) gule gule kullan,su rıza ıle b deneyın de sonucları gorelım revo ıle barbaros abı arasındakı :)

Gercekten dusundugun sey cok dogru olucakkı zevk alıcaksın aractan :) evet kısa sure sonra denıycez kısmetse bayramdan sonra rızayıda dyno ustunde gorucez bkalım :)

hayırlı olsun cok guzel degerler cıkmıs ortaya senın arabanı zaten cok beyenıyodum cazıbesı gozumde daha da buyudu gule gule kazasız belasız kullanman dılegımle :)

teskkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın :)

Bencede katılıyorum furkan dahada zevk alırsın :) Bende bayramdan sonra ugrıcam tekrar belkı karsılasrız furkan orda

bugun saat gece 2.30 da bostancıdan kartala hem kalkısta hem roll da stok halıyle 1.4 tdı ıbıza 2006 yı nasıl yedı benım araba anlamadım diger seat forumundandı arac stıcerlı gene scw kazandı :)

Geri
Üst Alt