Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

JosepH KSA 13 ibiza.. Zaman TüneLii..

http://img684.imageshack.us/img684/8374/resim005e.jpgBugun yazılımımız atıldı araca PsChiptuning Gercekten ıstedıgım sonucu verdı barbaros bey elıne emegıne aklına saglık sayesınde gercekten ıyı bır sonuc aldık 27 Hp 61 NW gıbı sonuclar aldık. Yazılımımdan cok memnun kaldım. tesekkurler
PsChiptuning ve Leonrider :):)

Before..

After...

Maşallah kardeşim çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin aracına iyi bak bakımları aksatma bence ara bakımda herzaman iyidir yağ değişimi mesela ben her aracımı öyle kullandım şimdiye kadar....:eek:key:

Maşallah kardeşim çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin aracına iyi bak bakımları aksatma bence ara bakımda herzaman iyidir yağ değişimi mesela ben her aracımı öyle kullandım şimdiye kadar....:eek:key:

Teskkur ederım serhat abı senınde emegın gectı cok saol. Ben ona elımden geldkce bakıoorm oda karsılıgını bugun verdı abı bana :)

Geri
Üst Alt