Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza'mdaki her değişiklik bu başlık altında olacak!

cantlar süper olmuş

yolda nasl performansı ?

memnuniyet ne durumda:D

lastikler yerinde küçük gibi değilmi yauuu

Lastiklerin küçük göstermesinin sebebi hem 205 olması hemde dunlopun bu modelinde darbeler için çift yanak kullanılması lastiğin sağ sol dış yüzeyleri jantları ve lastiği korumak için çift yanaklı üretiliyor.

xx

cantlar süper olmuş

yolda nasl performansı ?

memnuniyet ne durumda:D

Jantları hafif alacağım zaten kesindi enkeiler bunun için en makullerindendi sağlamlık ve hafiflik baz alınırsa.
Lastikleride jantın hakkını verecek şekilde aldım.
Şuan için performansları gayet iyi ama tam olarak test edemedim yüksek hızda vereceği tepkiyi pek bilemiyorum.Ama fren mesafesi şuan için düştü yol tutuşta arttı.Tabi yay ve amortisörden sonra daha fazla fren mesafesinin kısalmasını bekliyorum ki mesafe düşmelide düşmezse bi gariplik var demektir:)

xx

Jantları hafif alacağım zaten kesindi enkeiler bunun için en makullerindendi sağlamlık ve hafiflik baz alınırsa.
Lastikleride jantın hakkını verecek şekilde aldım.
Şuan için performansları gayet iyi ama tam olarak test edemedim yüksek hızda vereceği tepkiyi pek bilemiyorum.Ama fren mesafesi şuan için düştü yol tutuşta arttı.Tabi yay ve amortisörden sonra daha fazla fren mesafesinin kısalmasını bekliyorum ki mesafe düşmelide düşmezse bi gariplik var demektir:)

xx

=) sewindim güzel sonuclar verdigine
bende enkei düşünüyorum RP03 sanırım modeli tam hatırlamıyorum :D

bi kac model var bakıyorum ama cok sonra alcam ben oncelikle etek flan yapım arabaya adama benzesin

=) sewindim güzel sonuclar verdigine
bende enkei düşünüyorum RP03 sanırım modeli tam hatırlamıyorum :D

bi kac model var bakıyorum ama cok sonra alcam ben oncelikle etek flan yapım arabaya adama benzesin

Yeni kasa ibizaların hiçbirini sevmiyorum o yüzden modlamasıda bana pek çekici gelmiyor :(Ama zevk ve renk tartışılmaz bi unsur!

xx

hocam güzel olmuş abartılı olmamış
bu karbonlar kaç paradır nerden alınır

hayırlı olsun engin abi bunların aynını mehmet hoca satıyordu ondan mı aldın?

hocam güzel olmuş abartılı olmamış
bu karbonlar kaç paradır nerden alınır

Teşekkür ederim.metrekaresi 120 lira ist. satılıyor site üzerinden satılan yerlerde var.

hayırlı olsun engin abi bunların aynını mehmet hoca satıyordu ondan mı aldın?

Eyvallah Görkem'im hayır ondan almadım Serhat'tan aldım zaten uzun süre önce anlaşmıştık hem ikna etmesi hemde jantı almak ayrı bi telaş oldu :D

xx

Geri
Üst Alt