Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza'mdaki her değişiklik bu başlık altında olacak!

:) Bakalım gıpta edilecek şeyler yaratmak için zaman ve detaylı araştırma lazım mantığıma ters gelen hiçbirşeyi yaptırmam.

xx

doğru yoldasın:D
mesela fr ön tamponuna gıpta ediyorum:) intercooler tarafı petekler açık değil mi?? öyleyse ne hava çeker;)

doğru yoldasın:D
mesela fr ön tamponuna gıpta ediyorum:) intercooler tarafı petekler açık değil mi?? öyleyse ne hava çeker;)

Yanlış kelime kullandım gıpta edilecek birşey olamaz en nihayetinde sadece bir araba:)
Keyifli örnek olacak bir araç daha doğru olur.
Evet sis farı kapakları komple delikli zaten delikli olmasa bile ben orayı delerdim ki dahada hava alması için farklı çalışmalarım olacak.

xx

Maşallah harika olacak araç bi eksik jant görünüyo sonra coilover olabilir mesela....:) Allah kaza bela vermesin inşallah....

Tekrar merhaba;
Şimdiki yenilik jant ve lastiklerde :)
Jantlar:Enkei RPF1 17''
Lastikler: Dunlop sp sport lm 703-205/40/17

Araç şuan bu şekliyle bir süre kalacak ufak değişikler dışında!Sıradaki işlemler (1-2 ay içinde) yay+amortisör sonra spacer şeklinde olacak.Küçük detaylar ise kolay şeyler jant göbeği kapakları ve kaliper,kampana renk değişimi,belki cam filmi.
Resimler biraz kötü ama profesyonel çekecek kadar çok şeyde yok zaten:)Yorumları alayım.

xx

Aslan parcasına bak bea ama baya bi yüksekte abi :)

Geri
Üst Alt