Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza'mdaki her değişiklik bu başlık altında olacak!

25042011cila19.jpg

şu renkler cilalandığında bir başka duruyor kat izleri vs...

valla şahane olmuş. ellerinize kollarınıza sağlık. fakat salı akşamından itibaren bu ufaklığa bir kapalı garaj bulsanız iyi olur çünkü pazar akşama kadar şiddetli yağış bekleniyor. bu haberi alınca sırf bu yüzden maxi cardaki randevuma gitmedim. 25 tl ver araba gıcır gıcır olacak ee ne o yağmur yağacak olduuu canım gözlerim doldu:) sevgili arkadaşlar az önce almış olduğum bir kararı açıklıyorum. 01,06,2011 tarihine kadar yıkamacılara uğramama kararı almış bulunuyorum:)

bu jantlar bu arabaya cuk oluyo vallahi maşallah...... Yay da gelicek kısmetse.....:)

şu renkler cilalandığında bir başka duruyor kat izleri vs...
Aynı şeyleri düşünüyorum bu tip renkler insanı araca biraz daha aşık ediyor:)

valla şahane olmuş. ellerinize kollarınıza sağlık. fakat salı akşamından itibaren bu ufaklığa bir kapalı garaj bulsanız iyi olur çünkü pazar akşama kadar şiddetli yağış bekleniyor. bu haberi alınca sırf bu yüzden maxi cardaki randevuma gitmedim. 25 tl ver araba gıcır gıcır olacak ee ne o yağmur yağacak olduuu canım gözlerim doldu:) sevgili arkadaşlar az önce almış olduğum bir kararı açıklıyorum. 01,06,2011 tarihine kadar yıkamacılara uğramama kararı almış bulunuyorum:)

Tşkler uğraştığıma değdi gerçekten.Yağmura göre hareket edersek hiç temizlik yapamayacağız artık beklemekten bıktım yağsın ne yapalım zaten çok bi sorun olmuyor yağsada:)

bu jantlar bu arabaya cuk oluyo vallahi maşallah...... Yay da gelicek kısmetse.....:)

Aynen kanka gerçekten güzel oldular teşekkürler.Bakalım yay işinde de belki beraber yaylanırız:D

xx

Aynı şeyleri düşünüyorum bu tip renkler insanı araca biraz daha aşık ediyor:)

Tşkler uğraştığıma değdi gerçekten.Yağmura göre hareket edersek hiç temizlik yapamayacağız artık beklemekten bıktım yağsın ne yapalım zaten çok bi sorun olmuyor yağsada:)

Aynen kanka gerçekten güzel oldular teşekkürler.Bakalım yay işinde de belki beraber yaylanırız:D

xx

evet bi halledersek bende rahatlıycam senin araçta harika olucak...

masallah cok guzel olmus jantlar,yay da takıldımı tadından yenmez

masallah cok guzel olmus jantlar,yay da takıldımı tadından yenmez

Teşekkürler Can evet jantlar umduğumdan çok daha fazla yakıştı yay olayınıda Serhat'ın baskılarıyla beraber çözmeye çalışıyoruz:D

maşallah güzel parlamış
Teşekkür ederim elimden geldiğince yaptık işte.

maşallah pırıl pırıl yanıyor...:)
Çok teşekkürler.:)

xx

Geri
Üst Alt