Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza'mdaki her değişiklik bu başlık altında olacak!

kolay gelsin engin..güzel günlerde kullan..

Ben on ızgaralar özellikle kuyruğu kaplatma işin çok hosuma gitti maliyetleri nedir acaba? :eek:key:

Teşekkür ederim.Atilla kuyruk derken neyi söylemek istedin anlamadım.
Araçtaki neredeyse tüm bilgiler konuda mevcut aracın dışındaki karbon kaplamalar sadece malzeme olarak 300-400lirayı buldu işçilik benden olduğu için orası bedavaya geldi ama yapan yerler sırf dışı için işçilik dahil 700-800 lira istiyorlar ama bu fiyat benim istediğim tarzda işçilik içindir.Parça sökülmeden yapanlar daha uyguna yaparlar ama pek sağlıklı değil bu uygulama şekli.
kalitesiz karbonla yaptırırsan onuda 400 civarına yaparlar.Ama dediğim gibi benim araçta o kadar çok ince uygulama varki ne desem boş benim uğraştığım kadar hiç kimse uğraşmaz:)
xx

abicim walla emeğinin hakkını almışşsın ama altlı üstü bir xenon şart bence:eek:key:

abicim walla emeğinin hakkını almışşsın ama altlı üstü bir xenon şart bence:eek:key:

Eyvallah Savaş şuan için xenon düşünmüyorum ilerki zamanlarda farklı şeyler olabilir.
Şuan farklı düşünceler var bakalım bu ay es geçiyorum göstergeler dışında birşey yapmam.Mayıs ayında bekli büyük bi değişiklik olabilir.

xx

maşallah,kazasız-belasız..:)
mercek yoksa xenon da olmasın aman:eek:key:
arka tampona bi difüzör,bi de banana silecek(orj.lerden) nasıl olurdu..

maşallah,kazasız-belasız..:)
mercek yoksa xenon da olmasın aman:eek:key:
arka tampona bi difüzör,bi de banana silecek(orj.lerden) nasıl olurdu..

Teşekkürler Samet.Arka tamponda difizör zaten var?konunun 4. sayfasındaki resimleri gördünüzmü?Sileceklerede sıra gelecek daha o kademeye gelmedim:)

xx

shark antenle uyum sağlaması bakımından kanatçıklı difüzör:eek:key: böyle de çok güzel ama..:)

shark antenle uyum sağlaması bakımından kanatçıklı difüzör:eek:key: böyle de çok güzel ama..:)

Araca orjinale bağlı olarak modifikasyon yapmaya özen gösteriyorum ileride olaki birşey olursa parçası kolay bulunsun.Difizör böyle iyi.Sadece cupra spoyler eklemek gibi bir durum olabilir.Dış görsellikte belki kaputta bi oynama yapacağım birde jantlarda.Başka pek birşey düşünmüyorum.İç kısımda zaten evrim geçirecek araç, birde motorda ilerleyen süreçte oynamalar olacak.Ön hazırlıklarını ufaktan yapıyoruz bakalım sonunda ne olacak göreceğiz:)

xxx

Geri
Üst Alt