Mert G
Kayıtlı Üye
Bence bu noktada DSG kullanıcısı olup olmamak, bu şanzıman hakkında fikir verip vermemekle alakalı bi durum değil.
En basitinden, forumda kimsenin Type-R'ı, birçok kişinin de Leon Cupra'sı yok. Ama bir konu açıldığı zaman herkes en azından bir fikir sahibi. Birçok şeyden emin.
Ki burada tartıştığımız bir fikir değil. DSG ile ilgili gerçekler. Kullanıcıya verdiği zevkle ilgili birşey değil.
amac ıkı sanzıman arasında sıdık yarıstırmaksa
Haklısın ayberkcim ama emin ol Type-R kullanıcısından daha iyi Type-R'ı ya da Cupra kullanıcısından daha iyi Cuprayı bilemeyiz, kağıt üzerinde yazanları okur, duyduklarımıza göre yorum yaparız. Ben çok merak ediyorum sizin bahsettiğiniz ses nasıl bir ses diye, ben size anlatıyorum, diğer kullanıcılarda yazmış, sadece bozuk yolda cam açıksa duyabileceğin bir ses.. bu inatlaşıp üstünden gelmen gerekn bir ses de değil, çünkü şehir içinde duyma şansın da yok.. ben dsg kullanmadan sizin yazılarınızı, kötülemelerinizi okusam zannederimki marşa basıyorsun tangır tungur gidiyorsun.. Bazen düşünüyorum ben mi acaba dsg kullanmıyorum diye..
Bu arada can sen anlatmak istediğimi anlamamışsın, ben manuelden daha iyi olan yönlerini söylüyorum ama sen hırs yapıp sidik yarıştırmaya girmişsin, şaşırdım..
Bu tartışma gereksiz uzar, ne yalan söylüym zevk de almadım bu tartışmadan..
Arkadaş ilk dsg güzel mi demiş, kendi görüşümü söylüyorum, ben kullanıyorum çok memnunum..
Sevgiler saygılar hepinize..