Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Bismillahirrahmanirrahim..daha ne kadar oldu ki alalı..bak şimdi üzüldüm...biraz daha detaylı tarif edermisin sesi tam olarak ne şekilde nerden ne yaparken hangi devirlerde..yazar mısın.
ya ben bizzat dsg kullanıcısıyım ben rahatsız olmazken kullanmayanlar rahatsız oluyor şaşıyorum.. arkadaşlar sadece biraz zincir sesi yapabilmesinden bahsediyoruz.. şöyle düşünün: bende hem cupra hemde 206hdi var, 206yla 1.000km yol yaparken cupra 350km fln gidiyor, eee ozmn dizel daha iyi demek mi? Hayır. Niye? kullanım zevkleri tamamen farklı.. manuel sessizken (ki sanki hiçbir manuel bu güne kadar sorun çıkarmadı) dsgnin ses yapma şansı var, manuel mi daha iyi ozmn? Hayır. Niye? hem trafikte sürekli debriyaj vitesle oynamıyorum, arabam yokuşta geri kaymıyor, sizlerden hatta test pilotlarından bile daha hızlı vites değiştirebiliyorum, manuel değiştirmek istersem sadece bi tuşa dokunmam yetiyor, sport modum var, yakıt tüketimi çoğu dsgde manuelden daha az.. Eee bunların hiç değeri yokmu ses yapma şansı karşısında..
Olaya şu gözle bakmak lazım.
Aldığın araç spor bir otomobil. Hızının bir kısmını da sahip olduğu DSG şanzımana borçlu. 0km bir araç alıyosun ve bir süre sonra şanzımanından ses gelmeye başlıyo. Bu sesten kimse ölmemiş. Ancak aldığın 0km aracın nasıl kapısının gıcırdamasını, camlarından içeriye su almasını, elektriksel arızalar çıkarmasını istemiyorsam, şanzımanından da ses gelmesini istemem ben açıkçası.
Herşey bakış açısı. Siz, "o kadar hızlı vites değiştiriyo bırakta ses gelsin" şeklinde bakabilirsiniz.
Ancak ben olaya şu gözle bakarım. "o kadar para verip 0km araba aldım 2 gün sonra şanzımanından ses gelmeye başladı."
ya arkadaşlar bnmde anlatmak istediğim şu, forumda insanlar bu ses olayından fazlasıyla korkutuluyor (kimse üstüne alınmasın herkes abim kardeşimdir ama bu korkutanların çoğu da dsgli arabası olmayanlar).