Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ya arkadaşlar bnmde anlatmak istediğim şu, forumda insanlar bu ses olayından fazlasıyla korkutuluyor (kimse üstüne alınmasın herkes abim kardeşimdir ama bu korkutanların çoğu da dsgli arabası olmayanlar).. ses yapar aman alma diyenler hiç bnm dediğim avantajları söylemiyorlar ama.. alan adamda dakkasında arabanın şanzımanında ses aramaya başlıyor ve emin olunki çoğu kişi de böyle duyuyor sesi.. ses benden de geldi, çeşmede mıcırımsı bir yolda beache giderken camımda açıktı ve duydum (teypte kapalıydı).. bu arabanın bi yerlerinin gıcırdaması, bozulması gibi birşey değil.. bigün bir buluşmada gelin beraber binelim bnm arabaya, istanbulda o sesi hiç duymadım çünkü bozuk bir yolda gitmeniz gerekiyor sesi duymak için.. ayberkcim şu konuda haklısın, inan bnm arabanın düz vitesi olsa onu geçmenin verdiği zevk, bozuk yolda cam açıkken duyacağım sesin rahatsızlığından fazla olacaktır..
Şu konuda bu sorunlara açıklık getirmeye çalıştım. Sayfalarca yorum da var. Bir göz atmakta yarar var.
http://www.seatclubworld.com/showthread.php?3988-DSG-Nedir&highlight=
Bir de şu noktaya değinmek istiyorum. DSG'li araca binmeyip, DSG ile ilgili olumsuz yorumlar yazan biri olarak alınma gereği duydum.
Forumda 3-4 tane 1.4 TSI Ibiza Cupra var. Safa aracı almadan önce de bu konu çok tartışıldı, sayfalarca. Hatırlayanlar vardır.
Sonuç ne oldu? Aracını aldı 300km sonra şanzımanından ses gelmeye başladı.
Aynı şekilde diğer 2 kullanıcı da şanzımandan ses geldiğini söylüyo. Ben vicdanımı rahatlatıyım insanları uyarıyım da sonra Ayberk demişti desinler
DSG araca binmek onun hakkında herşeyi bilmek demek de değildir. Aracınızda bulunan DQ 250 şanzımanın optimum çalışma değeri 250 tork mesela. Ve aracın torku bu zaten. Pek fazla töleransı olmadan seçilmiş bu şanzıman. Büyük ihtimalle de aracı daha ucuz maliyetle üretebilmek için.
Aynı olay Scirocco'larda da var. Yazılım yapıp sorunsuz binenler de var, stok binip tıkrtı tukurtu sesleriyle binenlerde var. Ama böyle bi ihtimal için ben gidipte 0km araca bir ton para bayma taraftarı değilim
Not: Bu yorumlarım kuru tip DSG'ler için geçerlidir.
Zaten aradaki fiyat farkı göz önünde bulundurulursa manuele yapılacak yazılım egzoz filtre ile DSG'ye pek bi şans kalmaz.Bu arada dsg ewet daha ekonomık,daha hızlı vıtes atıyo olabılır ama oluculuk yaparım daha az da yaktırırım gıder arkadan ıkı koltuk sokerım yıne aynı aracı gecerım amac ıkı sanzıman arasında sıdık yarıstırmaksa