serkanreis
Kayıtlı Üye
type r ın şöförü binmeden wc ye falanda gırseymiş!!! gercı pek mantıklı bir kalkış degıl honda nerdee golf nerde
seninn wc nin adresini verde adamcağız rahatlasın bari
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
type r ın şöförü binmeden wc ye falanda gırseymiş!!! gercı pek mantıklı bir kalkış degıl honda nerdee golf nerde
seninn wc nin adresini verde adamcağız rahatlasın bari
ya bu cocuk bir kerede sussun !! aaa hondayı geçmişler desin !! çok mu zor
kardeşim güzel yazmışsında bazı şeyleri hesaplamadan yazmışsın diyelim typer ı turboladın oldu sana 350 hp yapılan masraf 10000 tl benim araca 10000 tl harcıyım benim araç 600 hp ee ne anladık bu işten yine benim lafıma geldik yani sonuç atmosferikle turboyu kıyaslamak yanlış geçen gün yanımızda vardı bir arkadaş aracında süperşarz vardı typer 320 hp civarı ağırlığından dolayı 400 hp evoyla yürüyodu sonuç araç şu an pert bariyellere patladı eğer modifiye yapılacaksa typer yanlış araç ama typer aşkını anlıyorum onada saygımız varTurbo'nun motoru şişiyo atmosferikte yağ ısınıp şişmiyo mu?
Ayrıca şu da var. Type-R'ın 10.000'e atmosferik olarak aldığı gücü siz 2.000TL ile alırsınız.
Type-R'ı Turbolamaya 10.000 harcayınca sizin ne kadar harcayıp o güçlere çıkmanız gerekir acaba?
Hayatında gazlamak nedir bilmeyen, Performans arabalarını tanımayan adamlarla böyle konuları boşuna tartışmayın arkadaşlar... Yok sıcaklık, yok devir flan...
Yaaa bırakın bu işleri, koskoca konuda 1 tane bile bilimsel veya fiziksel bir sayısal değer konuşulmadan tartışıyorsunuz... İsteyen varsa gelsin en sayısalından tartışırım yok ben gelemem, ben bilmem flan diyosanız, gidin bi çay için de konu iice sarpa sarmasın.... Yakınlarda kahve içecek varsa da bi telefon etsin beraber içelim...
10.000TL'ye, sizin aracı 600hp yaptınız diyelim. Bir parça listesi eklermisiniz, öğrenmemiz adına, hangi parçalar hangi fiyata takılıyo.kardeşim güzel yazmışsında bazı şeyleri hesaplamadan yazmışsın diyelim typer ı turboladın oldu sana 350 hp yapılan masraf 10000 tl benim araca 10000 tl harcıyım benim araç 600 hp ee ne anladık bu işten yine benim lafıma geldik yani sonuç atmosferikle turboyu kıyaslamak yanlış geçen gün yanımızda vardı bir arkadaş aracında süperşarz vardı typer 320 hp civarı ağırlığından dolayı 400 hp evoyla yürüyodu sonuç araç şu an pert bariyellere patladı eğer modifiye yapılacaksa typer yanlış araç ama typer aşkını anlıyorum onada saygımız var