Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

full den aldıgım benzin yardım :(

sürekli basıyor musun şehir içinde yoksa sakin mi kullanıyorsun 800 km menzil 1.2 ye göre az gibi geldi

sürekli basıyor musun şehir içinde yoksa sakin mi kullanıyorsun 800 km menzil 1.2 ye göre az gibi geldi

Yok sürekli basma ile 800 görmek imkansız birşey zaten de ben %80 sakin kullanıyorum yanlız ortalama hızım yol bilgisayarında 25 30km lerde oluyor hep diğer %20lik kısımda da geçen msjda bahsettiğim gibi zorluyorum aracı rahata alışmasın diye:) bu şekilde kullanmazsam daha da artar menzilim ki böyle kullanmayla 6.8lt oluyor sürekli istanbul içi ortalamam yani pek kasmıyorum ekonomi yapıcam diye :D Birde gittiğim yol çok meğilli bununda etkisi olabilir
siz ne kadar tutturuyorsunuz menzili?

iyi yine maşallahı var :) ben sürekli şehir içinde ortalama 40-50 km lik mesafelerde 7.3 lt lerde geziniyorum. basmıyorum basarsam 9 lt leri buluyor. sanki biraz fazla yakıyor gibi benim araba

iyi yine maşallahı var :) ben sürekli şehir içinde ortalama 40-50 km lik mesafelerde 7.3 lt lerde geziniyorum. basmıyorum basarsam 9 lt leri buluyor. sanki biraz fazla yakıyor gibi benim araba

şehiriçinde normal bence çok kasarsam 5.5 6larda gezebiliyorum ben rekorumda beykent y.bosna arası 4.5lt tutturdum bir kere akan trafikte tabi:D

moral bozmak değildi niyetim yalnış anlaşılmasın. 1.2 lerin daha ekonomik olacağını düşündüğüm için herhalde 950-1000 lerde gezer diye düşünüyordum. sitede 1.4 tsi kullanan başka bir arkadaşımız 1000 km menzile ulaştığını hatta geçtiğini bile görmüştüm fotolarda

Şehiriçi tüketimi hele ki İstanbul'da çok yanıltır, ev-iş-ev gibi sıkça gidilen mesafe 3-5 km olan bir kullanım ile 10lt/100km yi rahatlıkla gören otomobilin aynısı, 15-20 km lik sık kullanılan mesafeye çıkınca %15-25 daha az yakabilir, bu motorun ısınamadan kullanılması yüzündendir, şehiriçi tüketimleri karşılaştrımayın-veri olarak kabul etmeyin derim.

Geri
Üst Alt