Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

full den aldıgım benzin yardım :(

Şehiriçi tüketimi hele ki İstanbul'da çok yanıltır, ev-iş-ev gibi sıkça gidilen mesafe 3-5 km olan bir kullanım ile 10lt/100km yi rahatlıkla gören otomobilin aynısı, 15-20 km lik sık kullanılan mesafeye çıkınca %15-25 daha az yakabilir, bu motorun ısınamadan kullanılması yüzündendir, şehiriçi tüketimleri karşılaştrımayın-veri olarak kabul etmeyin derim.

Katılıyorum........

Yanlız konu başlığından uzaklaşmış yakıt tüketim değerlerine gitmiş arkadaşlar....

Fullden aldığım benzin ile dün bugün 130km yaptım beylikdüzü git gel bulduğum yerlerde yapıştırdım sıkıntı yok....şeytan kulağına kurşun....!

Katılıyorum........

Yanlız konu başlığından uzaklaşmış yakıt tüketim değerlerine gitmiş arkadaşlar....

Fullden aldığım benzin ile dün bugün 130km yaptım beylikdüzü git gel bulduğum yerlerde yapıştırdım sıkıntı yok....şeytan kulağına kurşun....!

aynen abi bende geçen cumadan beri 1 depo benzin bitirdim hiçbir sıkıntı yaşamadım

moral bozmak değildi niyetim yalnış anlaşılmasın. 1.2 lerin daha ekonomik olacağını düşündüğüm için herhalde 950-1000 lerde gezer diye düşünüyordum. sitede 1.4 tsi kullanan başka bir arkadaşımız 1000 km menzile ulaştığını hatta geçtiğini bile görmüştüm fotolarda

Evet bende görüm onu:) yanlız o değerler ş.içinde hem 1.4 hem 1.2 için imkansız bence... Yani en azından benim güzergahıma göre... ama 1.4lerden ortalama 1 1.5 litre daha az yaktığına şahit oldum aracımın yoksa uzun yolda sakin kullanımda 1000li değerler rahat bir şekilde görülür ş.dışında...

3 4 seferdir bende beykent full den alıyorum memnunum gayet tavsiye ederim ama kefil olmam :D

Ya anlamadım gitti ben bu işi...:confused::confused::confused: aynı yerden aynı gün ben de aldım.Hiç bir sıkıntım yok.

Geri
Üst Alt