Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ERK's RZ 014 ibiza TDI

gule gule kullan rıza ogun sesı az acmamıza ragmen guzel bır sesı vardı

Bassı değiştirmekle iyi yapmışsın Rıza valla bende 25cm kullanıyordum ki o bile çok fazlaydı. Nasıl geziyolar 38liklerle anlamıyorum :)

Sorması ayıp ne kadar tuttu? Ürünler + Kablo + işçilik ?

aynen oyle erhan, nasil 38lik basslar gunluk kullaniyorlar anlamak mumkun degil.
bu ilk kullandigim 30luk basta bile arabanin icinde ruzgar oluyordu :) simdi ise cok kararinda bir sistem oldu.

fiyat olarak hersey dahil 1500 TL odedim.

Maşallah güle güle kullan iyi fikir küçültmek, bende 30 cmlik jbl var bagaj hacmini tek başına dolduruyor :(
Bu arada annen için acil şifalar dilerim umarım en yakın zamanda eski sıhhatine kavuşur geçmiş olsun tekrar..

Bassı değiştirmekle iyi yapmışsın Rıza valla bende 25cm kullanıyordum ki o bile çok fazlaydı. Nasıl geziyolar 38liklerle anlamıyorum :)

Sorması ayıp ne kadar tuttu? Ürünler + Kablo + işçilik ?

Bende JBL 30 var hiç bir sıkıntı olmuyor..
Önden kontrollü olduğu için kısılıp açılıyor, şarkıya göre bile değiştirmek mümkün ;)

bende de amfinin orjinalinde konsoldan kontrol edebiliyorum basi ama yine de 30luk fazla geldi.
bu 21lik basla bile yarida tutuyorum basi hep.

Rıza güle güle güzel günlerde kullan bas tam tadında olmuş :)

xx

güzel olmuş güle güle kullanman dileği ile

Bende JBL 30 var hiç bir sıkıntı olmuyor..
Önden kontrollü olduğu için kısılıp açılıyor, şarkıya göre bile değiştirmek mümkün ;)

Yanlış anlaşılmasın bende gümbür gümbür müzik dinlerim ama arabada zırlamalar titremeler beni çok rahatsız ediyor. Leonun akustiği çok iyi. Hatchback olduğu için zaten sesi çok güzel alıyorsun o yüzden büyük bişeyler bence gereksiz.

Aldığın ürünlerle fiyat gayet güzel olmuş Rızacım güle güle kullan.

Geri
Üst Alt