ERK_RS
Kayıtlı Üye
bence bu bile görsel şölen nazar değmesin maşallah
amin Murat; Allah cumlemizi nazarlardan, kazalardan korusun..
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bence bu bile görsel şölen nazar değmesin maşallah
Istedigin yazinin bi fotografini goster; hemen buliyim semun. A1 lerde olan mi yoksa daha ufak olani mi?Guzel durmus riza servistenmi temin ettin?? Bu rada audilerdr TFSİ yazisini bulursam almayi planliyom
O hic aklimin ucundan bile gecmedi vallaRıza,plaka lambasını beyaz düşünmüyomusun..?
Saol mehmet abicim.Cumartesi gunu tekirdagda canli olarak gordum.Guzel durmus kardesim
eheehehh; yok yok.. Aklima geldi uc kirmizili tdi kosede guzel durur diye, ertesi gunu buldum yapistirdim. Bakarsin bir ay sonra hevesimi alir sokerimboyunun ölçüsünümü aldılar,neden TDİ yapıştırdın gerçi dumandan anlaşılıyordu yazmasanda olurdu şaka bir yana arabanın arkası sade gelmeye başladı galiba key: