Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ERK's RZ 014 ibiza TDI

kardeş kaza için geçmiş olsun.
aracın içinde aracı yeni aldığın fotoğraftan itibaren son haline kadar hepsini inceledim.gerçekten emeğine sağlık.ne yaptıysan yakışmış.bir ibizacı olarak hayran kaldım aracına.maşallah diyelim...:)

Abi jantları satmak istersen kesinlikle haberim olsun abi :) Araba harika olmuş gercekten ben bayıldım :)

kardeş kaza için geçmiş olsun.
aracın içinde aracı yeni aldığın fotoğraftan itibaren son haline kadar hepsini inceledim.gerçekten emeğine sağlık.ne yaptıysan yakışmış.bir ibizacı olarak hayran kaldım aracına.maşallah diyelim...:)
cok tesekkur ederim.. daha da guzellerine sahip oluruz insallah hep beraber..
Abi jantları satmak istersen kesinlikle haberim olsun abi :) Araba harika olmuş gercekten ben bayıldım :)
valla bi kesinlik yok ama aralik ayinda askere gidecek olursam araci komple orjinale cevirme dururmum olabilir. o zaman zaten ilani gorursunuz :) yoksa satmam :)
bu araca baska jant takmam :)

dun bir guzel yikadim aracimi ve dedim iki kare cekiyim diye :)
buyrun;

dicek kelime yok maşallah rıza allah kaza bela wermesn süper my number one rz 014

aa; seninkisinin yaninda bizimkisi sonuk kaldi mercan :) artik yeni bomba sensin :)

eyw saol rıza teskkr ederim chip knusunda görüsmem lazım sennle bi ara görüsürz forograf ta yaparız bu aralar müsait oldugnda tekrar masllahh senn oglana

chip kesin yaptir mertcan; arabanin sahlanmasini seyrett :)

ben 400 euroya yaptirmistim, su anda ibiza 1.4 tdi revo yazilimi 300 euroya cekmis. 100 euro avantajlisin..

Geri
Üst Alt