Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ERK's RZ 014 ibiza TDI

Rıza kardesımm Yanıyor arac masallah cok guzel duruyor şu havalar bı duzelsın musaıt bır zamanda goruselm :)

cok tesekkur ederim.. daha da guzellerine sahip oluruz insallah hep beraber..

valla bi kesinlik yok ama aralik ayinda askere gidecek olursam araci komple orjinale cevirme dururmum olabilir. o zaman zaten ilani gorursunuz :) yoksa satmam :)
bu araca baska jant takmam :)

Ya Rıza Kardeşim bu emek standarta çevrilir mi :):) yapma yahu :) askere gidiyorsan koy garaja beklesin yakışıklı yakışıklı :):):)

Ya Rıza Kardeşim bu emek standarta çevrilir mi :):) yapma yahu :) askere gidiyorsan koy garaja beklesin yakışıklı yakışıklı :):):)

aynen oyle bu kadar emekten sonra standart'a cevirmek bana da cok koyar ama kiz kardesime veya babama verecek olursam araci bu sekilde veremem.
hatta cok farkli dusunceler bile var; belki araci kendi sirketimize bile satabilirim ve sirket araci olarak hayatina devam edebilir :)
zaman gosterecek her seyi..

arkadslar uzun zamandan beri cok istedigim seyi sonunda dun yaptirabildim. ne yazik ki annemin saglik durumu yuzunden aksam butun moralim sifirlandi ancak yine de sizlerle paylasiyim istedim.

Rockford Fosgate P400-4 Amfi,
Rockford Fosgate P162s Mid-Tiz takimi,
Blaupunkt 16 cm mid-tiz takimi ve
Focal 21v2 Kapali kutu subwoofer.

ilk once 30 cmlik 30a1 bas kullandim ama o cok fazla geldi. yuksek seste muzigi dinletmeyecek kadar cok oldu ve arabayi salliyordu; o yuzden bu sabah gidip cok daha ufak bir kabini olan ve bir ust seri olan kapali kutu 21cmlik basa gectim.. simdi cok memnunum.

isciliklerinden, insanliklarindan ve sundugu imkanlardan oturu basta sahibi erdogan abi olmak uzere maslak speedsound calisanlarina tek tek tesekkur ederim.

img0778js.jpg

img0780q.jpg

img0781sm.jpg

img0788u.jpg

img0791xy.jpg

bu da ilk taktigim bas;

img0789z.jpg

kardesım güle güle dinle çok güzel cihazlar seçmişssin.İnşallah annende kısa zamanda duzelır.

Bassı değiştirmekle iyi yapmışsın Rıza valla bende 25cm kullanıyordum ki o bile çok fazlaydı. Nasıl geziyolar 38liklerle anlamıyorum :)

Sorması ayıp ne kadar tuttu? Ürünler + Kablo + işçilik ?

maşallah diyorum... nazar değmesin... zevkli ve güzel bir araç olmuş emeğine sağlık kazasız belasız kullan...

Geri
Üst Alt