Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ERK's RZ 014 ibiza TDI

İyi geleyim bari biraz karaduman attıralım etrafa:D 0544 587 9001

xx

ya beyler aslinda gec saat olmasi tabi daha iyi ama benim 11 olmadan istinye parkta olmam lazim..
birazdan cikiyorum ben.. dolmabahcede gorusuruz :)
tuneli kapatiyoruz bu aksam :D

Tünelde gösteri yapılmıştır:DÇevreye ve başkalarının canını malını tehlikeye atmadan 3lü olarak biraz karaduman attırdık.Rıza ve Süha'ya tşkler.
Bu arada leoncu arkadaşlar geride kalacağı için çok duman altı olurlardı:DBaşka zaman açık havada inş.Rıza'nın araç 4. viteste gerçekten farkı açıyor.

xx

Tünelde gösteri yapılmıştır:DÇevreye ve başkalarının canını malını tehlikeye atmadan 3lü olarak biraz karaduman attırdık.Rıza ve Süha'ya tşkler.
Bu arada leoncu arkadaşlar geride kalacağı için çok duman altı olurlardı:DBaşka zaman açık havada inş.Rıza'nın araç 4. viteste gerçekten farkı açıyor.

xx

videonuz var mı peki engin ? :)

Geri
Üst Alt