Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ERK's RZ 014 ibiza TDI

evet arkadaslar kaldigimiz yerden devamm..
aracima en son coilover montaji yaptirmistim, ve bir kac boya islemleri olmustu.. en yeni fotograaflari bu konuya da ekliyorum..

ser9664.jpg

ser9708.jpg

ser9747.jpg

dsc1632.jpg

dsc1645wm.jpg

ser9827.jpg

ser994512copy.jpg

ser987612copy.jpg

ayrica dun takilan turbo basinc saatimi de ekliyorum;

videosunu da buyurun:

maşallah rızacım sen bu işi biliyorsun geleceğin güzel senin o zaman yıldızın parlasın :) ama turbo saatini niye oraya koydun sola yukarıya koysaydın ya kışın üşüdün mü görürüm ben seni yada yazın klima açarken :D birde coilin pek bi etkisi olmamış sankı ıkımızındekı aynı basıklıkta gibi konfor nasıl ?

maşallah rızacım sen bu işi biliyorsun geleceğin güzel senin o zaman yıldızın parlasın :) ama turbo saatini niye oraya koydun sola yukarıya koysaydın ya kışın üşüdün mü görürüm ben seni yada yazın klima açarken :D birde coilin pek bi etkisi olmamış sankı ıkımızındekı aynı basıklıkta gibi konfor nasıl ?

saati ozellikle oraya koydurdum koray.. o havalandirma direk yuzume baktigi icin yaz-kis rahatsiz oluyorum diye kapali konumda zaten :) o yuzden :eek:key:

coil overin etkisi deli gibi oldu :) su anda baya basik arka taraf. senin aracin boyle basik degil :) on tarafi jantlardan oturu indiremiyorum; yoksa 2 cm daha inebiliyor. ama bu jantlar ile surtme yapiyor on lastikler. konfor olarak eskisine gore daha kotu tabi ama bekledigimden daha iyi.

çok güzel oldu araba fotolarını çekmekte bi o kadar keyifli olsa gerek havalarda güzel olsa harika olur araç yaz aylarına hazır olur sanırım tam anlamıyla hedeflerine az kaldı Maşallah Allah kazadan beladan korusun tekrardan.....:eek:key:

çok güzel oldu araba fotolarını çekmekte bi o kadar keyifli olsa gerek havalarda güzel olsa harika olur araç yaz aylarına hazır olur sanırım tam anlamıyla hedeflerine az kaldı Maşallah Allah kazadan beladan korusun tekrardan.....:eek:key:

valla arap yagi bol bulunca..... gibi oldu benim durum da serhat abi.. emanet makina olunca boyle b*kunu cikarana kadar cekiyorum iste :D
valla yaza daha var ama baya hazirladim araci :) zaten hedeflerim bitti gibi serhat abi ama sona yaklastikca hep baska seyler cikiyor.. tam bitti diyecek gibi olurken bare bu da olsun; ondan sonra bare bunu da yaptiriyim oluyor.. o yuzden her seyin hayirlisi olsun :)

Allah nazardan esirgesin.. cumlemizinkini..

Geri
Üst Alt