Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ERK's RZ 014 ibiza TDI

cenk benım ıcınde gorusebılırmısın benım angelların h1 merceklerı cıkıp passattan soktugum h7 mercekler takılacak arkadas yapabılır mı?

mehmet abi galiba mercekleri sen getirince yapmiyor.. bana telefonda oyle demisti.. ama bir daha sorsun tabi cenk..

cenk benım ıcınde gorusebılırmısın benım angelların h1 merceklerı cıkıp passattan soktugum h7 mercekler takılacak arkadas yapabılır mı?

abi gorusurum sanada numarasini pm atiyorum sende gorusursun istersen simdi aradim acmadi mesgul herhalde

şu mercek işine bende takmış durumdayım kafayı bende orjinal mercek farlarını buldum ama onların kullanılması gereken ampul d1s orjinali yani bide beyin giriyo işin içine maliyet mükemmel fazla şunuda çok araştırdım orjinal merceğe çakma xenon ama ankarada bu işlemi yapan arkadaşım var ve önünü göremediği için kaza bile yapıyodu neredeyse okadar kötü şimdi anlamadığım şey orjinal mercek fara çakma xenon uygulandığında sonuç bukadar kötüyken farın açılıp içine mercek koymak ve bundan hayır beklemek nasıl bişey yada nasl sonuç veriyo

rıza sende hadi şu resimleri koyda bakalım artık araca:D

emre walla ben cok memnundum normal canak far a xenon taktik bir cahillik ettik o konuda herkez selektor yapiyordu uyuz oluyordum sinirim bozuluyordu :) bende mercek far takmaya karar werdim servise gittim orjinal mercek fari gordum hic hosuma gitmedi eski kasa audi a3 gibi uzun far disardan yaniyor kisalar icten yani sasi gibi bir gorunum oluyor dedim ben bunu takmam arabama :) sonra arastirdim ettim gittim mercek montaji yaptirdim dedim olmassa bir takim far cope gider cikmasi 150 200 en fazla gider cikma alirim dedim we sonuc mukemmel di inan duvara baktiginda dumduz aydinlatma cizgisi oldu superdi we aydinlatma cok guzeldi mercek mercedes e200 den cikan merceklerdi kapaklari da ondan di secimi ben yaptim dedim merso gozlerini ibizaya nakil ettirdim kaliteli olsun diye walla goren herkez bayiliyordu sana bir kac fotot ekliyim buraya bak

aracin onunden foto cekince anlasiliyo zaten normalde xenon u yanan canak farli aracin onunden foto cekerken arabanin modeli bile anlasilmiyor bir isik huzmesi gorunuyo sadece :) aracin farlarinin gorundugubir kac resim koyuyorum fikir acisindan mercedes e200 un mercekleri we mercek kapaklari war bnm uygulamada we ici oldugu gibi mat siyaha boyandi farlarin kombinasyonu nu siz secicekseniz zewkinize gore baska kapak we renkler kullanabilirsiniz mesela mat siyah boyatip krom kapakta takabilirsiniz

Uploaded with ImageShack.us

cenk biraz hesap yapiyorum da kismetse subatta taktiririm mercekleri :)

Geri
Üst Alt