Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ERK's RZ 014 ibiza TDI

İyiişler çıkarmışsın arkadaşım..
Kazasız belasız sürüşler dilerim..

riza merceklerinin yapiminda yardimci olurum sakin bensiz yapma o islemi :) ya ibiza aski baska

riza merceklerinin yapiminda yardimci olurum sakin bensiz yapma o islemi :) ya ibiza aski baska

yok cenk; o is senle beraber olacak zaten.. baskasina gitmem.
maslak muguiarsta calisan batu diye bir cocuk var; o da ben yapiyorum abi sana da yapiyim diyor ama ben yine kartal'i istiyorum..

şu mercek işine bende takmış durumdayım kafayı bende orjinal mercek farlarını buldum ama onların kullanılması gereken ampul d1s orjinali yani bide beyin giriyo işin içine maliyet mükemmel fazla şunuda çok araştırdım orjinal merceğe çakma xenon ama ankarada bu işlemi yapan arkadaşım var ve önünü göremediği için kaza bile yapıyodu neredeyse okadar kötü şimdi anlamadığım şey orjinal mercek fara çakma xenon uygulandığında sonuç bukadar kötüyken farın açılıp içine mercek koymak ve bundan hayır beklemek nasıl bişey yada nasl sonuç veriyo

rıza sende hadi şu resimleri koyda bakalım artık araca:D

batu guzel yapmıyor ben guvenmıyorum ...
bende iste guvenemiyorum zaten.. ayrica Kartal' a daha once cenk yaptirip cok memnun kaldigi icin baskasini hic dusunmuyorum bile. adam baska 3-4 ibizaya daha yapmis cunku..

şu mercek işine bende takmış durumdayım kafayı bende orjinal mercek farlarını buldum ama onların kullanılması gereken ampul d1s orjinali yani bide beyin giriyo işin içine maliyet mükemmel fazla şunuda çok araştırdım orjinal merceğe çakma xenon ama ankarada bu işlemi yapan arkadaşım var ve önünü göremediği için kaza bile yapıyodu neredeyse okadar kötü şimdi anlamadığım şey orjinal mercek fara çakma xenon uygulandığında sonuç bukadar kötüyken farın açılıp içine mercek koymak ve bundan hayır beklemek nasıl bişey yada nasl sonuç veriyo

rıza sende hadi şu resimleri koyda bakalım artık araca:D

Emrecim orjinal mercegi bosver.. arac onlarla sasi bakiyor mercekler icerde oldugu icin.. sana da mercek taktiririz en guzelinden..
Fotograflar yakinda gelecekk.. az sabir.. simdi koyarsam telefonla cekilmis kalitesiz fotograf olacak.. ama biraz bekleyerek on numara profesyonel fotograflar koyacagim..

Geri
Üst Alt