Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
emre arac hak ediyor artik bunuway way kanka hayırlı olsun naptın sen
valla bir haftadir pesinde kosuyordum gumruk ivir zivir; sonunda teslim aldim..evet beklenen yavrucak gelmıs kardesım hayırlı olsun guzel hareketlerkey:
tesekkur ederim mehmet abi.rıza hayırlı olsun gule gule kullan kardesım
abi gercekten el emegi goz nuru yapiyoruz bu isi fotograf konusunda insallah guzel surprizzler yapacagiz key:adam 10 numara ibiza yapıyor haa. key: hayırlı olsun rıza. takınca resimleri bekliyoruz.
coilover oluyor kendileri gerek olupp olmamasi kisisel bir durum araci satmiyorsan sana da alacagiz o zaman tabi yerlerde surunmek istiyosanrıza bunlar ne ? ne işe yarıyor ? benımde boyle bırsey almama gerek var mı
insallah serhat abicim.Coiloverla harika olucak Rıza....key:
ufak bir surprisim var mehmet abim, galiba onlere cupra janti takmayacagim bile ama aracim tam bitmeden karar veremiyorm su coillerim takilsin, aracim bi bitsin o zaman bakacagim..jant işleri ne durumda rıza ?
Rızacım hayırlı olsun kardeşim
mehmet abi aynen dedigin gibi; o eksik bir tek ama orjinal mercekli far baya pahali.. ozellikle beyini inanilmaz pahali. iki farin tamamen orjinal mercekli ile degismesi bana 2500-3000 TL gibi maaliyet cikartiyor.. daha once ebayden mercekli far buldum beyinsiz; ona bile adam 300 euro istiyordu..rıza aracının masallahı var benım gordugum tek eksık merceklı far oda oem parcalar ıcınde olması lazım sen cozersın
tesekkur ederim.. bos durani Allah sevmezmis diye bende kostur kostur guzellestirmeye calisiyorum aracimi.. son 5 aydir jant ve coilover icin parcaliyordum kendimi; sonunda gecen ay ise girdim ve simdi hepsi sirayla geliyorRıza hayırlı olsun.Maşallah hiç boş durmuyorsun
rıza merceklerı fara montajını yaptıracaksan d2s yaptır baskasını dusunme ama oem beyınsız olanıda kovala bence belkı ucuza dusurme ımkanı olabılırmehmet abi aynen dedigin gibi; o eksik bir tek ama orjinal mercekli far baya pahali.. ozellikle beyini inanilmaz pahali. iki farin tamamen orjinal mercekli ile degismesi bana 2500-3000 TL gibi maaliyet cikartiyor.. daha once ebayden mercekli far buldum beyinsiz; ona bile adam 300 euro istiyordu..
o yuzden orjinal farlarima mercek monte ettirmeyi dusunuyorum, ancak daha zamani var bu isin. en asagi 3 ay sonra.. arada baska yapacaklarim var cunku.
tesekkur ederim.. bos durani Allah sevmezmis diye bende kostur kostur guzellestirmeye calisiyorum aracimi.. son 5 aydir jant ve coilover icin parcaliyordum kendimi; sonunda gecen ay ise girdim ve simdi hepsi sirayla geliyor
mehmet abı o d2s ne oluyor anlamadımrıza merceklerı fara montajını yaptıracaksan d2s yaptır baskasını dusunme ama oem beyınsız olanıda kovala bence belkı ucuza dusurme ımkanı olabılır