Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ERK's RZ 014 ibiza TDI

way way kanka hayırlı olsun naptın sen :D
emre arac hak ediyor artik bunu :)
evet beklenen yavrucak gelmıs kardesım hayırlı olsun guzel hareketler:eek:key:
valla bir haftadir pesinde kosuyordum gumruk ivir zivir; sonunda teslim aldim..
rıza hayırlı olsun gule gule kullan kardesım
tesekkur ederim mehmet abi.
adam 10 numara ibiza yapıyor haa. :eek:key: hayırlı olsun rıza. takınca resimleri bekliyoruz.
abi gercekten el emegi goz nuru yapiyoruz bu isi :) fotograf konusunda insallah guzel surprizzler yapacagiz :eek:key:
rıza bunlar ne ? ne işe yarıyor ? benımde boyle bırsey almama gerek var mı :D
coilover oluyor kendileri :) gerek olupp olmamasi kisisel bir durum :) araci satmiyorsan sana da alacagiz o zaman :) tabi yerlerde surunmek istiyosan :D
Coiloverla harika olucak Rıza....:eek:key:
insallah serhat abicim.
jant işleri ne durumda rıza ?
ufak bir surprisim var mehmet abim, galiba onlere cupra janti takmayacagim bile :) ama aracim tam bitmeden karar veremiyorm :) su coillerim takilsin, aracim bi bitsin o zaman bakacagim..

rıza aracının masallahı var benım gordugum tek eksık merceklı far oda oem parcalar ıcınde olması lazım sen cozersın

Rıza hayırlı olsun.Maşallah hiç boş durmuyorsun:)

xx

rıza aracının masallahı var benım gordugum tek eksık merceklı far oda oem parcalar ıcınde olması lazım sen cozersın
mehmet abi aynen dedigin gibi; o eksik bir tek ama orjinal mercekli far baya pahali.. ozellikle beyini inanilmaz pahali. iki farin tamamen orjinal mercekli ile degismesi bana 2500-3000 TL gibi maaliyet cikartiyor.. daha once ebayden mercekli far buldum beyinsiz; ona bile adam 300 euro istiyordu..
o yuzden orjinal farlarima mercek monte ettirmeyi dusunuyorum, ancak daha zamani var bu isin. en asagi 3 ay sonra.. arada baska yapacaklarim var cunku.
Rıza hayırlı olsun.Maşallah hiç boş durmuyorsun:)
tesekkur ederim.. bos durani Allah sevmezmis diye bende kostur kostur guzellestirmeye calisiyorum aracimi.. son 5 aydir jant ve coilover icin parcaliyordum kendimi; sonunda gecen ay ise girdim ve simdi hepsi sirayla geliyor :)

mehmet abi aynen dedigin gibi; o eksik bir tek ama orjinal mercekli far baya pahali.. ozellikle beyini inanilmaz pahali. iki farin tamamen orjinal mercekli ile degismesi bana 2500-3000 TL gibi maaliyet cikartiyor.. daha once ebayden mercekli far buldum beyinsiz; ona bile adam 300 euro istiyordu..
o yuzden orjinal farlarima mercek monte ettirmeyi dusunuyorum, ancak daha zamani var bu isin. en asagi 3 ay sonra.. arada baska yapacaklarim var cunku.

tesekkur ederim.. bos durani Allah sevmezmis diye bende kostur kostur guzellestirmeye calisiyorum aracimi.. son 5 aydir jant ve coilover icin parcaliyordum kendimi; sonunda gecen ay ise girdim ve simdi hepsi sirayla geliyor :)
rıza merceklerı fara montajını yaptıracaksan d2s yaptır baskasını dusunme ama oem beyınsız olanıda kovala bence belkı ucuza dusurme ımkanı olabılır

rıza merceklerı fara montajını yaptıracaksan d2s yaptır baskasını dusunme ama oem beyınsız olanıda kovala bence belkı ucuza dusurme ımkanı olabılır
mehmet abı o d2s ne oluyor anlamadım :(
daha once foruma uye olan cenk bahcelıevlerde kartal dıye bırıne mercek monte ettırmıstı, cok memnundu ıscılıgıdnen. bende ona yaptırmayı dusunuyorum.

bir de orjinal mercekler farın iç kısmında, yani pek hoş durmuyor.. çok ufak kalıyor arca göre. ayrıca araç şaşı bakıyor :) o yüzden mercek monte ettirmeyi düşünüyorum bende.

orjinal mercek:
7425084.jpg

60161225876569372130277.jpg

bu da cenk in farları:
1103201013.jpg

Geri
Üst Alt