Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ERK's RZ 014 ibiza TDI

rıza senin araçta boya koruma için bir uygulama yapıldı mı daha öncesinde_? gayet parlak ve canlı duruyor. bnm aracımın biraz pasta cilaya ihtiyacı var gibi sanki. ayrıca arkalara taktığın jantlardan sonra konfor değerlendirmesi yapar mısın bnm için=)) jant halaa düşünüyorum :) lenso alırım alırsam da, hafif ve kaliteli die. aracın güzel olmuş devam et :)

kesinlikle türkiyedeki en güzel ibiza senin Rıza bence. Maşallah stickerlarda güzel olmuş. Kapı çıtasını gövde rengi yapmayı düşünüyormusun?

Maşallah.

kapı çıtasını gövde rengine boyatmak kaça mal oluyor :)) ben beyaz bir ibizada gördm de çok hoş duruyordu :)

Valla hiç bir fikrim yok ama çok maliyetli birşey olduğunu düşünmüyorum.

ee mutlaka, tanıdık falan değilse 100den aşağı olmaz İstanbul'da. Adanayı pek kestiremedim. En kötü boyatmaz folyo ile kaplatırsın, hatta eliniz yatkınsa kendiniz yapar ucuza getirirsiniz.

rıza senin araçta boya koruma için bir uygulama yapıldı mı daha öncesinde_? gayet parlak ve canlı duruyor. bnm aracımın biraz pasta cilaya ihtiyacı var gibi sanki. ayrıca arkalara taktığın jantlardan sonra konfor değerlendirmesi yapar mısın bnm için=)) jant halaa düşünüyorum :) lenso alırım alırsam da, hafif ve kaliteli die. aracın güzel olmuş devam et :)

benim aracta bundan tam bir yil once sonaxta boya parlatma ve koruma islemi yapildi. ayrica yaz basindan beri ben 2 defa kendim cila attim ve iki gun once meguairs ta NXT yapildi. arac gercekten cok super oldu. sana da oneririm. canli daha da guzel hatta :)
jantlari degistirince hemen konfor fark etti. arac sekmeye bassladi direk. yani lastik 40 yanak oldugundan hic emmiyor tumsekleri ve cukurlari. ne varsa hissettiriyor. Lenso baya guzel ve kaliteli bir marka. dusunebilirsin.
yan citalarin boyanmasi da 70ten asagi olmaz. 70-150 arsinda yapan yere gore fiyat alirsin piyasada. ama senin aracin beyaz oldugundan folyo alip kendin kaplayabilrisin.

benim aracta bundan tam bir yil once sonaxta boya parlatma ve koruma islemi yapildi. ayrica yaz basindan beri ben 2 defa kendim cila attim ve iki gun once meguairs ta NXT yapildi. arac gercekten cok super oldu. sana da oneririm. canli daha da guzel hatta :)
jantlari degistirince hemen konfor fark etti. arac sekmeye bassladi direk. yani lastik 40 yanak oldugundan hic emmiyor tumsekleri ve cukurlari. ne varsa hissettiriyor. Lenso baya guzel ve kaliteli bir marka. dusunebilirsin.
yan citalarin boyanmasi da 70ten asagi olmaz. 70-150 arsinda yapan yere gore fiyat alirsin piyasada. ama senin aracin beyaz oldugundan folyo alip kendin kaplayabilrisin.

hm o kadar bariz fark ediyor mu kii konfor:(( yay takılı iken konfor da bi düzelme oluyor mu peki büyük jantlarla ?
çıtalara da folyoyu nerde bulabilirim?
ayrıca sendeki boya koruma ve dediğin NXT ne oluyor ? bunları yaptırabileceğim bi yer var mıdır? ne kadara mal olur :)

jantlar bir anda konforu etkiliyor. cunku asil yolu emen lastikler ve 55 yanaktan 40 yanaga dusunce bir anda konfor azaliyor. orjinal yaylar ile 17" jant nasil olur bilmiyorum. herhalde yayli halinden kotu olurdu. cunku amortisor daha cok vurma yapar diye tahmin ediyorum..

NXT dedigim olay sadece Meguiars' ta yapilan bir uygulama. arac yikandiktan sonra uygulaniyor. 50 lira uygulamasi. isterseniz kendiniz sisesini alip ara sira da yapabilirsiniz. adana da Meguiars yok galiba.

jantlar bir anda konforu etkiliyor. cunku asil yolu emen lastikler ve 55 yanaktan 40 yanaga dusunce bir anda konfor azaliyor. orjinal yaylar ile 17" jant nasil olur bilmiyorum. herhalde yayli halinden kotu olurdu. cunku amortisor daha cok vurma yapar diye tahmin ediyorum..

NXT dedigim olay sadece Meguiars' ta yapilan bir uygulama. arac yikandiktan sonra uygulaniyor. 50 lira uygulamasi. isterseniz kendiniz sisesini alip ara sira da yapabilirsiniz. adana da Meguiars yok galiba.

evet bende hiç duymadım dedğin gibi. ama aracımın canlı,renkli durmasını bende istiyorumm :)
jantlara da gelince 16lık taksam biraz daha ii konfor olabilir ama şimdi durduk yere de 16 jant lastiğe en az 1500 tl harcamak gerek. 17 olsun desem de konfor çok rahatsız eder diye korkuyorum. 17lik bir ibiza görsem de durdurup binsem bi içine nasılmış konforu diye :) çok merak ediyorum. ayrıca da ben takacağım zaman 205/45/17 takacaktım bir zamanlar. yada şöyle mi yapsam diyorum? 205/50/16 ölçütlerinde var mı bilmiorm ama daha konforlu olur diye düşündm..

Geri
Üst Alt