Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ERK's RZ 014 ibiza TDI

abi yolda goren donup donup bakiyor folyoyu anlamak icin :)

anten isi icin tavan dosemesini sokmek lazim icten. ben kendim ugrastim yaptim valla :)

eyvah millete kaza yaptırma sana bakacaklar diye:D..tavan döşemesi mi ne gıcık iş ama sen komple kökten söktün di mi..ben sadece uzatmayaı sökeyim kısa takaım dedimm..olmadı

omerim Ataturk gibi adamsin valla; gelecegi goruyorsun :)

Varol abi bende zaten kisa anten vardi; ama artik scroccolarda ki kopek baligi tipi antene gectim. yani kokten degisti.

rıza önlere cupra jantı buldun inşallah. birde şu yan camlardaki rüzgarlıktan bende istiyorum. nerden buluruz rıza onu?

rızacım bu ne hal böyle hadi şu arabanın yapılıcak herşeyini yapta geçip karşısına kafaları çekelim :D:D

maşallah rıza gittikçe daha güzel bir hal alıyor araban devam et azmin zaferi :) valla ellerine sağlık ne diyim ama önlerede cupra tak yahu böyle sevmedım yada drag spec boya önleri :)

masallah guzel olmus rıza basıldıgında cok daha guzel olcak emınım,bu arada su bos duran peteklı ızgaranın ustune b seat logosu kondur emın ol cok orjınal durcak ;)

bu araba biraz daha basılsa yere tadından yenmez...:)

rıza dedıgıme ornek olsun soyle eklemelı b fotoşop yaptım cok basarılı olmadı kanımca ama fıkırı verır:)
img0329an.jpg

Geri
Üst Alt