Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ERK's RZ 014 ibiza TDI

rıza önlere cupra jantı buldun inşallah. birde şu yan camlardaki rüzgarlıktan bende istiyorum. nerden buluruz rıza onu?
mehmet abi acelemiz yok :) kis bitene kadar vaktimiz var :) aslinda bir tane jantim daha var ama o yanlis oldu. uzerindekilerin birebir aynisi degil. cok ufak farki var. o yuzden onu satip iki tane daha alacagim.
rızacım bu ne hal böyle hadi şu arabanın yapılıcak herşeyini yapta geçip karşısına kafaları çekelim :D:D
emre arac bitsin onu kesin yapacagiz; ayberk'e de sozum var :D
maşallah rıza gittikçe daha güzel bir hal alıyor araban devam et azmin zaferi :) valla ellerine sağlık ne diyim ama önlerede cupra tak yahu böyle sevmedım yada drag spec boya önleri :)
onlerde su anda kis lastigi var. o yuzden oyle. rengini neye boyiyim karar veremedim aslinda. bi mat siyaha boyiyim diyorum; bi yesil yapiyim diyorum, bi gri diyorum.. bilemedim.
masallah guzel olmus rıza basıldıgında cok daha guzel olcak emınım,bu arada su bos duran peteklı ızgaranın ustune b seat logosu kondur emın ol cok orjınal durcak ;)
can ekledigin fotograf icin cok tesekkur ederim. guzel olmus baya. dediginiz gibi yakismista. fakat ben makyajli leonlarda ki ufak S logosunu istiyorum. nasil bulacagim bilmiyorum ama.
bu araba biraz daha basılsa yere tadından yenmez...:)
yakindir o da :)
satan kimmis baktin mi ;)

haydaaaaaaa :) kimin malını kime satıyon desene:)

eheh aynen oyle :D

bu jant orjinal Mk1 kasa 17" leon fr janti. ancak ben alirken dalginlikla aldim ve eve gelince fark ettim. bizim cupra jantiyla ufak tefek farkliligi var. o yuzden bunu satiyorum.

Rıza aracın bence gayet güzel;)ama ön panjura arkadaşların dediği gibi seat logosu lazım bana kalırsa siyah logo çok daha güzel olur gibi.

xx

eheh aynen oyle :D

bu jant orjinal Mk1 kasa 17" leon fr janti. ancak ben alirken dalginlikla aldim ve eve gelince fark ettim. bizim cupra jantiyla ufak tefek farkliligi var. o yuzden bunu satiyorum.

valla ben cupra jantı çok beğeniyorum çokta yakışmış arabana tekerine taş değmesin ayrıca şu var arabanın arkası cupra önü FR olmuş FR jant al iki tanede:)

Rıza aracın bence gayet güzel;)ama ön panjura arkadaşların dediği gibi seat logosu lazım bana kalırsa siyah logo çok daha güzel olur gibi.
bende hemfikirim o konuda; yaptiracagim insallah oraya bir logo ve buyuk ihtimalle siyah olacak.
valla ben cupra jantı çok beğeniyorum çokta yakışmış arabana tekerine taş değmesin ayrıca şu var arabanın arkası cupra önü FR olmuş FR jant al iki tanede:)
dogru diyorsun valla :) one de FR jant aliyim en iyisi :) iyi dileklerin icin tesekkur ederim.

kesinlikle türkiyedeki en güzel ibiza senin Rıza bence. Maşallah stickerlarda güzel olmuş. Kapı çıtasını gövde rengi yapmayı düşünüyormusun?

Maşallah.

kesinlikle türkiyedeki en güzel ibiza senin Rıza bence. Maşallah stickerlarda güzel olmuş. Kapı çıtasını gövde rengi yapmayı düşünüyormusun?

Maşallah.
Cok saol Erhancim; simdiden iddiaali konusmak istemiyorum ama gunu gelince fena iddiali olacagim :D
citalar icin dusunmekteyim; ama yaptiracagim galiba.

Cok saol Erhancim; simdiden iddiaali konusmak istemiyorum ama gunu gelince fena iddiali olacagim :D
citalar icin dusunmekteyim; ama yaptiracagim galiba.

çıtaları boyatırken dikkatli ol astarı çok iyi olmalı ayrıca sökemiyorsun üzerinde yapıldıgı için ustanın iyi olması gerek 2 kez boyattım ben zemin pürüzlü diye şimdi dışardan bakınca o pürüzler belli bile olmuyor 2 sene oldu hiç atmadı boyası

niye sokulemiyor yaa? ben konustugumda gayet sokup yapacakalrindan bahsettiler..

Geri
Üst Alt