Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ERK's RZ 014 ibiza TDI

tek kelimeyle süper olmuş... kazasız belasız ve deeee cezasız kullanman dileklerimle...

drag spec jantlarimla beraber on tarafa Omercan design folyo kapladim ve meguiars ta NXT yapildi. ayrica gecen hafta antenimi de degistirmistim.

yakında basılınca olay bıtıcek ınsallah :)
masallah kardesım allah guzel gunlerde bınmeyı nasıp etsın

insallah o gunu de gorecegiz omercan; cok tesekkur ederim..

Araç hele bi tamamlansın hayırlısıyla, karşısına 2 sandalye atıp kafaları çekeriz artık puhaha

ömercan disegn folyo çok güzel olmuş..araç MaşeAllah elmas gibi parlıyor..anten işini sevdim bende değiştirecem sökeyim dedim ama becerememiştim..

abi yolda goren donup donup bakiyor folyoyu anlamak icin :)

anten isi icin tavan dosemesini sokmek lazim icten. ben kendim ugrastim yaptim valla :)

hahahaha acık soyluyorum bu olayda tez zamanda yayılır sasırmam :D aynı auto emocion yazı,cupra-r lip gıbı akımların basını cekmeye basladıgım gıbı ;)

ben cok begendım cokta guzel oldu acıkcası baktıkca bakasım gelıyor sana :)

Geri
Üst Alt