Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ERK's RZ 014 ibiza TDI

biraz fotograf...

yaz aylarinda tavanimda siyah folyo kalmasin diye soktum gecenlerde. ayrica on camlarda slovenya dan getirttigim ruzgarliklarim var :)

img9707f.jpg

Çok güzel Rıza valla muhteşem olmaya bir jant uzaklıkta :D

rıza usttekı ızgaraların peteklerını al b de bulabılırsen peteklı orta ızra alıp seat logonu yapstır super olcak :)

Çok güzel Rıza valla muhteşem olmaya bir jant uzaklıkta :D

insallah o da olacak erhan :) ekim de insallah coilover ve jantlarimi aliyorum :) az kaldii..

rıza usttekı ızgaraların peteklerını al b de bulabılırsen peteklı orta ızra alıp seat logonu yapstır super olcak :)

izgaralar eli kulaginda geliyor can. orta izgarayi da hallettim ama montaj isi biraz sarkacak gibi. cunku bu cuma tatile cikiyorum. ancak donunce.

uzun zamandir bekledigim yeni on panjurlarim geldi ve monte ettim.
onun haricinde solmus cam filmleri sokuldu ve yenileri yapildi 2 numara..

ekim gelsin artık, şu arabayı jantlı görmek istiyoruz :)

Maşallh, nazar değmesin.

insallah erhanim. bende dort gozle bekliyorum o gunleri :)

maşallah rıza güzel petekler gelmiş hayırlı olsun :) ama ön panjurun yakışmamış yahu daha büyük petekler olsaymış ya :)

onu da yapariz koray mesele degil :) sen oyle buyuk peteklisinden bul 10 dakikalik is :D

katılıyorum Rıza panjurdaki petekler ızgaradaki gibi olursa süper olur.. :)

Geri
Üst Alt