Çöllü
Forumdan Uzaklaştırıldı
şanslıymışsın bence....risk her zaman vardır..
Bende Bu cümleyi bi sigortacıdan başka kim sarf edilebilir diye düşünüyodum tam
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
şanslıymışsın bence....risk her zaman vardır..
Bende Bu cümleyi bi sigortacıdan başka kim sarf edilebilir diye düşünüyodum tam
aracı kullandığın şehirlerin de etkisi var..
kasko yaparken bile başta İstanbul olmak üzere büyükşehirlerde risk katsayısıyla fiyat belirlenir..yani resmi olarak İstanbul, Kars'tan daha riskli bi ortam..
Kıbrıs ve İzmir dediğimide hatırlıorum.. Üstelik inan bana Karsta trafikte yaşayacağın tehlike istanbul teminden çok daha fazladır, istanbulda en azından at çıkmaz karşına yolda..
Kıbrıs ve İzmir dediğimide hatırlıorum.. Üstelik inan bana Karsta trafikte yaşayacağın tehlike istanbul teminden çok daha fazladır, istanbulda en azından at çıkmaz karşına yolda..
Aynı kazayı öğrencilik yıllarımda taksicilik yaparken aynı arabayı paylaştığım mesai arkadaşımda yaptı; içinden sağ çıktı fakat arabayı uçurumdan alamadık kaskodan gidip parasını aldık..
Yanlış anlaşılmasın, ben kasko yaptırmamakla birlikte Kaskoyada tamamen karşı olan biri değilim..
Evet kasko yaptırmadım ama istanbul için bencede gerekli, benim sorum yanlış anlaşıldı sanırım..
Kasko mu önce gelir Sevgimi? Diye tekrar etmekte fayda görüyorum..
o zaman sevgi kısmını anlamamakla beraber kasko..