Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
evden calınma durumu var tarık,ustunde bırakıp gıtsek anahtarı dedıgın gıbı odeme yapmaz kaskoArabanın anahtarı yoksa kaskoda bi işe yaramıyor can hatırlatayım...
evden calınma durumu var tarık,ustunde bırakıp gıtsek anahtarı dedıgın gıbı odeme yapmaz kasko
eve hırsız girdiği zaman zabıt tutulur ve o zabıtta çalınanlar arasında aracın anahtarı ve aracın da gittiği belirtilir.Evin sigortalı olması gerekmiyor.Aracın anahtarı iradeniz dışında zorlama ile alınmış oluyor..Kasko ödeme yapar
perti karşılamak için kişi başı ne kadar ödeme yapması gerekecek bu 5 kişinin ???
Bakınız anlatamadım sanırım hiç olmaması yada şöyle düşünün 5 yıl hiç kaza olmamış biriken para?.. Sonuçta hiç bir güvence olmamasından daha iyi bir seçenek ben kasko yaptırmayın demedim ki Adamlar kendi çapında güzel bi sistem uyguluyorlar dedim
eve hırsız girdiği zaman zabıt tutulur ve o zabıtta çalınanlar arasında aracın anahtarı ve aracın da gittiği belirtilir.Evin sigortalı olması gerekmiyor.Aracın anahtarı iradeniz dışında zorlama ile alınmış oluyor..Kasko ödeme yapar