KeleBenNKk
SCW Ladies
Bir şeyi satınca karşılığında para alınır diye biliorum ben ama, bi sıkıntı var galiba öğrendiklerimde, ben şimdi sana risk satıyorum ama parayı da sen alıosun hemde bana iyilik yapıomuşsun gibi 12 aya filanda bölerek nasıl yhaa..
Risk satıyomuşum, benin bildiğim üzre sen (kasko yada sigorta şirketi) sadece sana ödediğim miktarın üstünde bi kaza yaparsam benden risk satın almış olmuyomusun, peki sana ödediğim paradan daha düşük kazalarda? Bi bakim Eee hep sen kazançlısın bu işte.. Haa Pardon Dünyanın en büyük şirketlerinin sigorta şirketleri olduğunu unutmuşum bi anda.. Kusura bakma ekmeğini yediğin bi sektör galiba ama emperyalizmin en büyük hediyesidir sigortacılık, n'apalım gerçekde bu..
Konunun başlama amacından sapıyorsun eğer ben sigorta şirketlerine gıcığım boşuna para ödüyorum diyorsan anlarım.Ama sen ilk mesajında aracını sevgi ve tecrübenin koruyacağını söylemiştin.Sana sorduğum soruya cevap alamadım.Şimdi ben senin doğru park edilmiş arabana vurursam sen aracını nasıl korumuş oluyorsun.
Ben her mesajımda söylediğimi yine tekrarlıyorum kasko yaptırmak yada yaptırmamak senin tercihin.Hasar yaptığında aracın pert olduğunda sen ödediğin primden daha fazlasını alıyorsun da küçük hasar olduğunda neden kazançlı sigorta şirketi diye düşünüyorsun..1000 tl prim ödeyerek 30.000 tl lik teminat satın alıyorsun.Ayrıca ben sadece ekmeğini yiyorum diye de inanmadığım bir konuyu savunmam...