Lejyoner
Administrator
sana gelip arkadan vuran sarhoş herifden nasıl koruyacak sevgi ve tecrübe çok merak ettim.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
sana gelip arkadan vuran sarhoş herifden nasıl koruyacak sevgi ve tecrübe çok merak ettim.
saçma ne tecrübe nede sevgi korur araçları aracı koruyan kaskodur ne sevgisi kar yağdımı üstünümü örtüyorsunuz veya hakonun dediği gibi gelip çarparlarsa sevgimi koruyacak
kasko bır guvencedır ancak cok yanlıs yerlerde kullanılabılıyor cupra tampon lazım kaskodan yaptırıyoruz o lazım kaskodan oluyor cızık var kaskodan oluyor sonra dıyoruzkı kasko pahalı !!! ben fordun kaskosuna 400 lıra cıvarında bır rakam oduyorum normalde 1200 lıra cıvarları olması lazım neden ?? gecen sene tamponum cızıldı gıttım cebımden 200 lıra verdım boyattım kaskodan yaptır dedı herkes !!! hasarsızlıgı dusunen yok
gelelım arkadasımızın konusuna burda kusura bakma ama hata sende polıse yazdıracaksın sınyalıde kırık dıye cunku artık sıgortalar o kadar cok dolandırıcılık goruyorlar kı vatandasa ve servıse karsı kendılerını tam koruma altına almak ıcın ellerınden gelenı yapıyorlar ve bırzda haklılar tarık !!! sıze bır sıstem kurdum bılal sen gokhan pert hasan ortak fon olusturucam gor bakalım kasko nun faızı kac bucak