Gtı
Kayıtlı Üye
agirlik ve beygir orani nasil hesaplaniyor? yani 380kg agir arac kac beygir fazla olmasi lazim denk olmasi icin
55 hp civarı abi galiba ama tam bilmiyorum emin değilim
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
agirlik ve beygir orani nasil hesaplaniyor? yani 380kg agir arac kac beygir fazla olmasi lazim denk olmasi icin
Dışarı çıkıcam bi çıkarmadınız ya Dur bekle. Cupra2 1400 küsür kiloymuş oha Bindiğin araba kaç kg bi bak, bide benim arabam seninkinden ağır olabilir mi onu düşün. Hani veriler bulmuşsun, mantığını niye kullanmıyosun
Cupra2, 1017kg, 2.0 150hp, 0-100 7.3sn
EK9 Type-R, 1040kg, 1.6 182hp, 0-100 6.3sn olması lazım..
Yanlış biliyosun. Cupra2'nin hangi araba olduğunu da yanlış biliyosun bence Sen onu Leon MK2 Cupra'yla karıştırıyo olma..Ayberk benim bildiğim 1342kg ama kendi bilgimden tam emin olmadığım için nettekini yazdım. Bence sende mantığını kullan kardeşim
Cupra2, 1017kg, 2.0 150hp, 0-100 7.3sn
EK9 Type-R, 1040kg, 1.6 182hp, 0-100 6.3sn olması lazım..
Yanlış biliyosun. Cupra2'nin hangi araba olduğunu da yanlış biliyosun bence Sen onu Leon MK2 Cupra'yla karıştırıyo olma..
Ayberk benim bildiğim 1342kg ama kendi bilgimden tam emin olmadığım için nettekini yazdım. Bence sende mantığını kullan kardeşim
158 değil 155 dedim. 155 olsun Burak seni mi kırıcam. Hani buradaki amaç, benim söylemlerimi mi tartmak, yoksa gerçekleri mi tartışmak. Bende bileyim de ona göre sizin açıkları yatırıyım masaya.. 237hp'lik TT'den başlayabiliriz meselaGeçen bizim arabaların orjinali 158 hp diyodun
158 değil 155 dedim. 155 olsun Burak seni mi kırıcam. Hani buradaki amaç, benim söylemlerimi mi tartmak, yoksa gerçekleri mi tartışmak. Bende bileyim de ona göre sizin açıkları yatırıyım masaya.. 237hp'lik TT'den başlayabiliriz mesela
Şimdi çıkıyorum. Gelince yazarım hepinize.. Ben yokken çok hayal kurmayın Cupra, Tayyarı geçer diye
Ne sorusu ?
Abi senin hiç denemen varmı ep3 type-rla ?