Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü?(2012)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sabah işe gelirken okmeydanı tarafında 34 ag 2127 beyaz leon sitenın stıcırı vardı biraz yanyana gittikten sonra ayrıldık korna çaldım ama sanırım duymadı

DİGİERSOY beyin leonunu gördük akbank arkasında ben park halindeydim yanımdan cısslayıp geçti

Anamurda bitek kendimi görüyorum.Benden başka yok herhalde. :(

bahçelievlerde bilal abiyi gördüm konuştuk sohbet ettik biraz üstüne yangın tüpü sıkmış arkadaşı onu temizliyordu. :D:D

evet hatırladım kardeşim hatta peşinizdede siyah bir a3 vardı.bende iki leonu peşpeşe görünce bi reklam yapım dedim kendi kendime:eek:key:normalde sakin kullanmam bilenler bilirpuhaha

bi ara ben seni gördüm ama ya halkalıda ya bahçelievlerde o istikametlerde yani :D

muratcan alican ben bi fener yaptık :)

sahilyolunda TV1491 beyaz aero leon ile selamlaşıldı :)

şimdi Özgür ve Alican'ın yanından geldim :)

saat 3 gibi tuzladan gülsuyu köprüsü tarafına giden 07 plakalı ibiza üyemizmi?

ayrıca saat 5 gibi via portun girişinde ön tamponu siyah filmli 5 kol jantlı beyaz ibiza görüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt