Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü?(2012)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün evimin yakınlarında yayan halde ghost rider emre abiyi gördüm uefa meydanında 🙂

50 gündür istanbuldayım hiç scw üyesi olan bi araç görmedim...

bahçelievler uefanın aşşağısında e5 e yol ayrılmadan tam onceki yerde ghost rider emre abiyi gördüm korna sellektör falan oda beni gördü de seçememiştir ben arabadan tanıdım 😀 o gidiş ben geliş istikametindeydim ne ben dönebildim ne o tanışmak nasip olmadı yine ya :d şimdi yine gidiorum bahçelievlere kadirhasın arka tarafına okuluma kocatepe akşam lisesine varsa oralarda olan görüşelim tanışalım 🙂

bahçelievler uefanın aşşağısında e5 e yol ayrılmadan tam onceki yerde ghost rider emre abiyi gördüm korna sellektör falan oda beni gördü de seçememiştir ben arabadan tanıdım 😀 o gidiş ben geliş istikametindeydim ne ben dönebildim ne o tanışmak nasip olmadı yine ya :d şimdi yine gidiorum bahçelievlere kadirhasın arka tarafına okuluma kocatepe akşam lisesine varsa oralarda olan görüşelim tanışalım 🙂

Bende o tarafta oturuyorum, hatta hafta sonları hep kadirhasın arka sokağındayım 🙂

Bugün pozcu da bir arkadaşla kornalaştık, selamlaştık görürsen mesaj at görüşelim kardeşim 🙂

Bende bu akşam maltepe migrosun önünde beyaz bir Leon gördüm SCW sticker'ı vardı ama plakasını alamadım.

Bugün pozcu da bir arkadaşla kornalaştık, selamlaştık görürsen mesaj at görüşelim kardeşim 🙂
meraba abi en kısa zamanda goruselim mersinde SCW stikirlı ilk aracı gördüm 😀 mesaj atıyorum şimdi

bugün kültür üniversitesinde _AS_ ( 34 AH 0081 ) nickli kardeşimle denk geldik otoparkında yaklaşık 1 saat konuştuk tanıştık 1.2 tsi leon sahibi sürmüş test etmiş oldum sayesinde gerçekten motoruna ve yakıtına göre çok ii gidio 🙂 poz poz resimde çekildik otoparkda koyarız yakında buraya =)

Bahçelievler Yayla arasında Şemun un Cupra park halindeydi,hemde stickersız🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,100Konular
763,787Mesajlar
21,818Kullanıcılar
kerimkaanSon üye
Geri
Üst Alt