Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü?(2012)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugun EREL'de bi scw logolu gri leon gördüm ama cok dikkat etmedim

subutay üyelerimiz bölümünden kendini tanıtan bir konu açarsan hem kurallarımıza uyarsın hem sana o gri leon kimin söylerim :)

Bu sabah 08:05 gibi Şenol güneş bulvarında Berrak sitesi önünde bir SCW logolu gri leon gördüm eşim uzaktan farketti senin ekipten diyince afedersiniz bir ayı misali baktım arkadan bile baktım ön ve arka camda logo vardı plakayada baktımda unuttum :) Her kim ise selamlar...

Bu sabah 08:05 gibi Şenol güneş bulvarında Berrak sitesi önünde bir SCW logolu gri leon gördüm eşim uzaktan farketti senin ekipten diyince afedersiniz bir ayı misali baktım arkadan bile baktım ön ve arka camda logo vardı plakayada baktımda unuttum :) Her kim ise selamlar...

sanırım Kaptan ın arabasıydı :)

Gri bodykitlii leon kimdii :) keşke plakayı alsaydıım

her sabah fatihte fdr plakalı beyaz bi leon görüyorum stickerlı

öküz gibi reklam yapıyorum, hayvan gibi geziyorum kocaman sticer ım var ama beni gören yok:confused:puhahapuhahapuhaha:hosgeldin::eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt