Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü?(2012)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
07/03/2012 tarihinde 21:15 te Kağıthane-Piyalepaşa tünelinde Kağıthane istikametine doğru plakasını hatırlayamadığım, beyaz sitemiz üyesi Leon'u selamladım ama selamıma karşılık alamadım.

34 GM .... köprü de yüründü :)

öküz gibi reklam yapıyorum, hayvan gibi geziyorum kocaman sticer ım var ama beni gören yok:confused:puhahapuhahapuhaha:hosgeldin::eek:
Dün gece 11 e doğru okmeydanından aksaray ayrımına kadar yanınızdan geçtim hatırlarsınız sanırım 2 leon arka arkayaydık :)

kısıklı da stickerlı gri leon görüldü park halinde :)

saat tam 23:38 sularında mertelitas kardeşimiz 3 bayanla arabasında görüldü fakat beni takmadı kendisi , onu şiddetle kınıyorum :D :p:eek:

Dün gece 11 e doğru okmeydanından aksaray ayrımına kadar yanınızdan geçtim hatırlarsınız sanırım 2 leon arka arkayaydık :)

evet hatırladım kardeşim hatta peşinizdede siyah bir a3 vardı.bende iki leonu peşpeşe görünce bi reklam yapım dedim kendi kendime:eek:key:normalde sakin kullanmam bilenler bilirpuhaha

Köprüde gişe trafiğinde jan nickli arkadaşla arabadan arabaya tanışıldı muhabbet edildi :)

Efeyle eryada karşılaştık..daha sonra Çağrıyla görüştüm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt