Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün SEAT'ına ne yaptın ?

Ekli dosyalar

• WP_20160228_21_27_12_Pro.jpg
    WP_20160228_21_27_12_Pro.jpg
    620.9 KB · Görüntüleme: 68
  • WP_20160228_21_27_04_Pro.jpg
    WP_20160228_21_27_04_Pro.jpg
    583.8 KB · Görüntüleme: 73
2fcc4cd026ac613f30ee5662cf728d3f.jpg
pedal setim geldi.

Bugün internetten aldığım led geri vites lambalarım ve plaka lambam ile 3 d paspaslarım elime ulaştı

Ekli dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    65.6 KB · Görüntüleme: 66
  • image.jpeg
    image.jpeg
    500.4 KB · Görüntüleme: 70
  • image.jpeg
    image.jpeg
    77.6 KB · Görüntüleme: 66
  • image.jpeg
    image.jpeg
    82.8 KB · Görüntüleme: 71
Arabama bugün yakıt ⛽ aldım bide yıkandı güzel gelen beyaz melek

Ekli dosyalar

• DSC_0016.JPG
    DSC_0016.JPG
    953.9 KB · Görüntüleme: 43
Bugun sahibinden.com yeni kasa ledli ibiza gordum agir hasarli acaba sahibine sorsam led farlari benim farlarla takas ve uzeri para versem kabul edermi.
Araca 29.000 yazmis ilan yeni.
Basta cimrilik ettik simdi led far ister oldum.

Insallah kabul eder. Ama bildigim kadariyla sadece led farlari takmakla olmuyor led far icin beyin warmis onuda almaniz gerekicek ki birazcik ugrastircak birsey oldugu icin kabul etmeyebilir.ama kabul etmesi yonunde temmenim.bizde ledli istemistik aslanimiza ama bugu gibi problemleri var diye vazgecmistik

Bugun sahibinden.com yeni kasa ledli ibiza gordum agir hasarli acaba sahibine sorsam led farlari benim farlarla takas ve uzeri para versem kabul edermi.
Araca 29.000 yazmis ilan yeni.
Basta cimrilik ettik simdi led far ister oldum.
Güzel abicim ben sana nacizane bi fikir verim mi led paket çok iyi yalnız yeni kasa ibiza nin led farları göz alıcı ve boğucu ben senin yerinde olsam o kadar para beyine fara vereceğime üstündeki farları actirip istediğim gibi led döşettiririm maliyet 3/1 fiyata olacağını tahmin ediyorum bi araştır derim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt