Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün SEAT'ına ne yaptın ?

Valla arka tampon, sağ arka çamurluk, benzin deposunun dolum ağzı ve stop kırıldığı için o değişir büyük ihtimalle... Sıkıntım büyük. İçim daralıyor. Karda kaydı araba duran bir minibüse vurdum...

Sent via Tapatalk on Sony Xperia C5
cok gecmis olsun hocam seni en iyi ben anlarim 5 gundur midem yaniyor ne yapalim cana gelecegine mala gelsin diyelim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Perişan oldum psikolojik olarak... Yükledik çekiciye gönderdik samsun yetkili servise. Araba en az 20 günde çıkar benim tahminim.. Kasko kiralık aracı 7 gün veriyor.. Ne halt edeceksek arabasız... Günde 60 km zorunlu binen bir insanım ufak bir ilçede yaşamama rağmen. Cocuğun birini kreşe bırak birini anneannesine, eşimi işe bırakmak çocuğu kreşe almak, eşimi işten almak derken... Mahvoldum ya... Kasko vardı ona mı sevineyim, bir ay arabasızlığa mı üzüleyim, çıkacak hasar kaydına mı takayım kafayı bilemedim...

Valla arka tampon, sağ arka çamurluk, benzin deposunun dolum ağzı ve stop kırıldığı için o değişir büyük ihtimalle... Sıkıntım büyük. İçim daralıyor. Karda kaydı araba duran bir minibüse vurdum...

haydaa :( kardesım sıkma canını dıyecem ama ınsanın moralı cok bozuluyor bu durumda ama tesellı olarak sıze bısey olmamıs kaskoyla halledersınız ınsallah.. :(

Fotosu var da paylaşmak istemedim burdan. Her google laaan görür sonra...

Artvinde sonunda oto aksesuarcısı açıldığını ve işini güzel yaptıklarını duyar duymaz bi bakalım dedim:) ön yan iki cam 1 numara amerikan film yapıldı ve ön plakalık folyo ile kaplatıldı ilk aşama olarak:)
[doublepost=1456386563,1456176171][/doublepost]image.jpeg image.jpeg
[doublepost=1456386753][/doublepost]image.jpeg image.jpeg
vardır bundada bı hayır demekten baska bısey dıyemıyorum :(
[doublepost=1456386563,1456176171][/doublepost]image.jpeg image.jpeg Artvinde sonunda oto aksesuarcısı açıldığını ve işini güzel yaptıklarını duyar duymaz bi bakalım dedim:) ön yan iki cam 1 numara amerikan film yapıldı ve ön plakalık folyo ile kaplatıldı ilk aşama olarak:)

Ekli dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    761 KB · Görüntüleme: 48
17 İnç TT jantları ve Achilles 123A Semi Slick Lastiklerim takıldı :)

Not: Bir foruma ilk kez fotoğraf atıyorum Boyutu büyük olabilir nasıl yapacağımı anlatırsanız düzeltirim :) Ekli dosyayı görüntüle 11526
Kendi naçizane fikrim o jantlar o arabaya olmamış. Tabi renkler ve zevkler tartışılamaz. İyi günlerde kullanmanızı dilerim

Bugün motor yağını ve çoktandır aklımda olan şanzıman yağını değiştirdim bakımları yapıldı 3 bin kmdir kapalı olan lpg açıldı

Buda değişim baslangicindan küçük bir kare
0fecc25bef0d275936784a93244f016b.jpg

Sabitleyiciyle akışına bırakıldı

Kendi naçizane fikrim o jantlar o arabaya olmamış. Tabi renkler ve zevkler tartışılamaz. İyi günlerde kullanmanızı dilerim

Öneriniz varsa belki değişikliğe gidebilirim :) Bizce şuan için takılabilecek en güzel jant gibi geldi fiyatı da uyguna geldiği için taktık.

Geri
Üst Alt