Bende cıkartmayı düşünüyor dum ama madem begendın kalsın o Zamanöndeki minyatür amortisör kollarına bayıldım. abi helal olsun ya
M.Canbolat
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Bende cıkartmayı düşünüyor dum ama madem begendın kalsın o Zamanöndeki minyatür amortisör kollarına bayıldım. abi helal olsun ya
arabayı ilk görüşte kaput şeritlerini bile görmedim. mesajları okuyunca farketttim. Abi çok tarz olmuş yav.maşallah nazar değecek valla, gayet başarılı bi çalışmaBende cıkartmayı düşünüyor dum ama madem begendın kalsın o Zaman
M.Canbolat
Tekbi eksik plakanın arka kısmı kaplandı mı tamamdırBugün seatıma pembe şeritler attırıpp ön cam güneşliğine olması gereken yazı yazıldı ))
[doublepost=1457625577,1457625183][/doublepost]kuaför zamanımızda geliyor sanki Ekli dosyayı görüntüle 11752
Aracın arka plaka kısmıda kaplandıTekbi eksik plakanın arka kısmı kaplandı mı tamamdır
kurye ile elden teslime verildi
LEON gibi sert bakışlı ve kaslı bir arabaya kirpik sticker her ne kadar tercih sebebi olsa ve biz buna saygı göstersek teBugün seatıma pembe şeritler attırıpp ön cam güneşliğine olması gereken yazı yazıldı ))
[doublepost=1457625577,1457625183][/doublepost]kuaför zamanımızda geliyor sanki Ekli dosyayı görüntüle 11752